Scoop: Νέο FIAT 500

Scoop: Νέο FIAT 500

Το ανανεωμένο FIAT 500 αποκαλύφθηκε μερικώς μέσω φωτογραφιών scoop, λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του, στις 4 Ιουλίου.

Ένας αναγνώστης του AlVolante.it κατάφερε να απαθανατίσει το facelifted 500ράκι, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του μάλλον στο μαγαζί κάποιου αντιπροσώπου.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι το νέο 500 υιοθετεί το εμπνευσμένο από το 500Χ εμπρός μέρος με τις τρεις σειρές φώτα και ένα ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με μπόλικη διακόσμηση χρωμίου. Στο πίσω  μέρος να σημειώσουμε τα φανάρια με τα νέα εσωτερικά γραφικά και τον ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Το ανανεωμένο 500 αναμένεται να ενσωματώνει και βελτιώσεις στην καμπίνα, όπως ανασχεδιασμένο ταμπλό και ένα νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη στην κεντρική κονσόλα. Το τιμόνι κι αυτό επίσης έχει ανασχεδιαστεί.

Το ανανεωμένο FIAT 500 θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 4 Ιουλίου, οπότε και θα σας ενημερώσουμε για τις πλήρεις λεπτομέρειες. Για όποιον θα ήθελε κάτι περισσότερο, υπομονή μέχρι τις 16 Ιουλίου, οπότε και θα ταξιδέψουμε στο Τορίνο για να οδηγήσουμε το αυτοκίνητο.

[Πηγή alvolante.it]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube