Scoop: Νέες φωτογραφίες και video της Alfa Romeo 4C Spider

Scoop: Νέες φωτογραφίες και video της Alfa Romeo 4C Spider

Νέες φωτογραφίες και φιλμάκι από το χώρο όπου ετοιμάζεται το προωθητικό video για την Alfa Romeo 4C Spider παραγωγής, λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο της στο Detroit.

H επερχόμενη Alfa Romeo 4C Spider που απαθανατίστηκε πριν από τρεις ημέρες χωρίς καμουφλάζ σε διαφημιστικό video στην Ισπανία, επανέρχεται με νέες φωτογραφίες και video.

Οι κυριότερες αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο αυτοκίνητο που είδαμε στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο εντοπίζονται στις δύο διπλές ατσάλινες εξατμίσεις στα άκρα του πίσω μέρους, αντί της μίας κεντρικής με απόληξη από τιτάνιο και κάρμπον και τις έξτρα εισαγωγές αέρα εμπρός από τα πίσω φτερά για την καλύτερη ψύξη του σασμάν.

Η 4C Spider είναι περισσότερο μια τάργκα, καθώς το αφαιρούμενο μέρος της οροφής είναι ο ελαφρύς καμβάς πάνω από το κεφάλι του οδηγού και του συνοδηγού. Το μοτέρ όπως έχουμε ξαναπεί είναι το γνώριμο 4κύλινδρο τουρμπάτο 1750, που φορά και η στάνταρ 4C [video], με 240 PS και 35,7 kgm.

Η νέα νέα Alfa Romeo C Spider θα ντεμπουτάρει επίσημα στο North American International Auto Show 2015, τον Ιανουάριο στο Detroit.

[Πηγή carscoops.com, φωτογραφίες μέσω Diariomotor / Alfistas, video Motor.es]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube