Scoop: Nέα Μercedes-AMG GT κάμπριο σε δοκιμές

Scoop: Nέα Μercedes-AMG GT κάμπριο σε δοκιμές

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε καμουφλαρισμένο πρωτότυπο σε δοκιμές

Δεν πρόλαβε να καθίσει η σκόνη από Mercedes-AMG GT R 2017 των 585 PS και των 71, 4 kgm ροπής και η Mercedes ετοιμάζει μια ακόμη έκδοση του κορυφαίου κουπέ. 

Πρόκειται για την ανοικτή έκδοση της GT, τη ρόουντστερ, που όπως λένε στελέχη της εταιρείας θα είναι έτοιμη έως το τέλος του χρόνου, αλλά στην αγορά θα βγει το 2017. Η Mercedes-AMG GT Roadster θα διατίθεται με μαλακή αναδιπλούμενη οροφή, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί το βάρος χαμηλά και όπως η κουπέ θα έχει δύο επιλογές σε ό,τι αφορά στην ισχύ: Τη στάνταρ έκδοση με 462 ίππους και την «S» με 510 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT S [video]

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το αυτοκίνητο, αρκούντως καμουφλαρισμένο σε δοκιμές σε δημόσιους δρόμους στη Γερμανία, κάτι που μαρτυρά πως είναι στην τελική φάση εξέλιξης.

Τo γεγονός ότι στη φωτογραφία απεικονίζεται και μια Porsche 911 S Cabriolet μόνο τυχαίο δεν είναι, μιας και καθώε η συγκεκριμένη Porsche είναι ο άμεσος ανταγωνιστής της Mercedes-AMG GT Roadster και οι εταιρείες συνηθίζουν τις απευθείας αντιπαραθέσεις με τον ανταγωνισμό, βρίσκεται μαζί της στα στάδια εξέλιξης του αυτοκινήτου.

[Πηγή φωτογραφιών Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube