Scoop: Να και μια Giulia που δεν είναι QV [video]

Scoop: Να και μια Giulia που δεν είναι QV [video]

O κινηματογραφικός φακός «συνέλαβε» μια από τις Giulia που προορίζονται για την εμπορική αιχμή του μοντέλου στους δρόμους του Άμστερνταμ.

Ύστερα από τον ορυμαγδό πληροφοριών, φωτογραφιών και παρουσιάσεων σε Σαλόνια Αυτοκινήτου της Giulia QV, η Alfa Romeo φαίνεται να επικεντρώνεται στις εμπορικές εκδόσεις του μεσαίου σεντάν της.

Το πρωτότυπο που βλέπεται στο scoop video εμφανίσθηκε στο Άμστερνταμ και ακολουθούσε στους δρόμους της ολλανδικής πρωτεύουσας μια –τι άλλο; Το βρήκατε!- Giulia QV. Και είναι σαφώς με λιγότερο καμουφλάζ με εκείνο που είχαμε δει τον περασμένο Οκτώβριο.

Χάρις όμως σε αυτό το κατασκοπευτικό video, μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες από τις κύριες διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων της Giulia. Πρώτα και κύρια από την απουσία αεροεισαγωγής-φούσκας στο καπό, τους μικρότερους τροχούς και τις δύο μπούκες της εξάτμισης αντί για τις τέσσερις της QV.

Παραμένει ασαφές για το αν το αυτοκίνητο αποτελεί βασική έκδοση ή κάποια από τις πλούσιες της γκάμας, καθώς θα περιμέναμε να έχει ακόμα περισσότερες διαφορές, όπως για παράδειγμα λιγότερο ογκώδεις προφυλακτήρες ή ακόμη ακόμη και μαύρες λαβές στις πόρτες. Πάντως, οι ενσωματωμένες στο φωτιστικό σώμα πορτοκαλί λάμπες δείχνουν ότι το αυτοκίνητο είναι μάλλον αμερικανικών προδιαγραφών. Ως τέτοιο λοιπόν, θα μπορούσε να είναι λίγο ενισχυμένο αισθητικά, μιας και αυτό είναι το μοντέλο που ουσιαστικά βάζει την Alfa Romeo στο παιχνίδι των ΗΠΑ ύστερα από πολλά χρόνια.

Και για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη σχετικά με την γκάμα της νέας Giulia, να πούμε ότι το βασικό μοντέλο θα φορά το δίλιτρο μοτέρ GME (Global Medium Engine) με τα 200 άλογα. Το ίδιο πακέτο κινητήρα/κιβωτίου αναμένεται να διατίθεται και σε πιο ενισχυμένες εκδόσεις με 250 και 280 PS. Όσον αφορά τα ντίζελ, το μοτέρ θα είναι ένα 2,2λιτρο JTDM σε τρεις εκδόσεις ισχύος: 150, 180 και 210 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube