Scoop: Infiniti QX30 παραγωγής σε video

Scoop: Infiniti QX30 παραγωγής σε video

Η έκδοση παραγωγής του Infiniti QX30 συνελήφθη από την κάμερα σε δοκιμές, κοντά στη Στουτγάρδη, στη Γερμανία.

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε στο video πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής του επερχόμενου κόμπακτ crossover της Infiniti, του QX30.

Το πρωτότυπο δοκιμών φορά πίσω φανάρια LED και διπλή εξάτμιση. Με την παραγωγή του να προγραμματίζεται μέσα στους προσεχείς μήνες στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland στην Αγγλία, το νέο Infiniti QX30 βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα MFA της Mercedes-Benz που στηρίζονται οι GLA, A-Class και B-Class και πάνω στην οποία θα «χτιστεί» και το premium χάτσμπακ Q30. Με 4,440 m μήκος, 1,82 πλάτος και ύψος 1,520 m, το QX παραγωγής θα αποτελέσει αντίπαλο των Audi Q3, BMW X1 και της «συγγενούς» GLA με την οποία θα έχει πολλά κοινά στοιχεία, περιλαμβανομένου του δίλιτρου τετρακύλινδρου μοτέρ βενζίνης με τους 211 PS.

Το μοντέλο υπό τη μορφή πρωτοτύπου το είδαμε στο 85ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά το μοντέλο παραγωγής δεν θα αργήσει, καθώς το QX30 και βασικό SUV της Infiniti έχει πάρει το πράσινο φώς από τον πρόεδρο της εταιρείας Johan de Nysschen ήδη από τον περασμένο Ιούνιο.

[Πηγή video walkoART]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube