Scoop: Hyundai i30 N-Line χωρίς καμουφλάζ

Scoop: Hyundai i30 N-Line χωρίς καμουφλάζ

Το πακέτο N-Line θα έρθει για να υπογραμμίσει ότι η Hyundai είναι σήμερα κάτι παραπάνω από ένας κατασκευαστής μαζικών μοντέλων του συρμού.

Η Hyundai πρόκειται να εισαγάγει ένα νέο κοσμητικό πακέτο N-Line σε ορισμένα από τα μοντέλα της για να προσφέρει μια οπτική και μόνο σύνδεση με τα σπορ αυτοκίνητα από το νέο της τμήμα N Performance.

Το πρότζεκτ ακολουθεί τον ίδιο συλλογισμό πίσω από τις κοσμητικά φορτωμένες εκδόσεις των στάνταρ Audi, BMW και -για να αράξουμε στα «κυβικά» μας- Volkswagen και Ford. Η σειρά S line της Audi, M Sport της BMW και τα πακέτα R line της Volkswagen ή ST-Line της Ford δανείζουν πολλά οπτικά, αλλά όχι απαραιτήτως μηχανoλογικά, στοιχεία των hot εκδόσεων στα πιο μαζικά αδέλφια τους.

Με το N Performance να δραστηριοποιείται πλέον εμπορικά, με εκπρόσωπο προσώρας το νέο i30 N των 275 PS, ο hot βραχίονας της Hyundai είναι έτοιμος να λανσάρει επίσης μια «σκέτη από γκιουβέτσι» του μοντέλου: Το πακέτο i30 N-Line είναι κατάλληλο κοσμητικά για να δώσει το «Go», αλλά όχι απαραίτητα το «Show», του εκρηκτικού κορεατικού χάτσμπακ.

Hyundai i30 N-Line

Και αυτές οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός «φουσκωμένου» Hyundai i30 χωρίς καμουφλάζ από την πίστα του Nürburgring υποδηλώνουν ότι το i30 N-Line δεν βρίσκεται πολύ μακριά. Για τις προθέσεις και τους σκοπούς ενός Hyundai i30 N, το αυτοκίνητο που απαθανατίστηκε εδώ από τους φωτογράφους στην πραγματικότητα είναι κάτι πιο ελαφρύ. Του λόγου το ασφαλές επιβεβαιώνεται κυρίως από το δίμπουκο της εξάτμισης στη δεξιά πλευρά και από τη διακριτική σήμανση «N» -προφανώς για το N-Line- στα πλευρικά μαρσπιέ, αλλά και στις πανομοιότυπες ζάντες με του σπορ μοντέλου, αλλά σε μικρότερο μέγεθος.

Hyundai i30 N-Line

Εκτός από την παροχή της δυνατότητας προς στους αγοραστές να κάνουν οπτικά πικάντικο στο στάνταρ i30 τους, το πακέτο N-Line θα υπενθυμίζει ότι η Hyundai είναι σήμερα κάτι παραπάνω από ένας κατασκευαστής μαζικών μοντέλων του συρμού. Και ως εκ τούτου, είναι ασφαλές να προβλέψουμε ότι και άλλα, οπτικά βελτιωμένα μοντέλα, χάτσμπακ και SUV, θα ακολουθήσουν το i30 N-Line.

Hyundai i30 N-Line

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες για το λανσάρισμα του αυτοκινήτου. Δεδομένου όμως ότι οι κοσμητικές προσθήκες που βλέπουμε βρίσκονται ήδη πάνω στο i30 N, θα πρέπει να περιμένουμε το εναρκτήριο λανσάρισμα της γκάμας Hyundai N-Line μέσα στο καλοκαίρι. Και οπωσδήποτε πριν από το Mondial de l’Automobile, στο Παρίσι τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube