Scoop: Έτοιμη η BMW 2 Series Cabrio

Scoop: Έτοιμη η BMW 2 Series Cabrio

Η ανοιχτή έκδοση της Σειράς 2 πραγματοποιεί τις τελευταίες της δοκιμές πριν από την επίσημη παρουσίασή της το ερχόμενο φθινόπωρο.

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν την τελική μορφή της ανοιχτής Σειράς 2 της BMW, και μάλιστα στην κορυφαία έκδοση M235i.

Οι διαφορές σε σχέση με τη συμβατική Σειρά 2 εντοπίζονται φυσικά στο πάνω μέρος του αμαξώματος, όπου η σκληρή οροφή με την έντονη κλίση έχει δώσει τη θέση της σε μια αναδιπλούμενη υφασμάτινη. Όπως στο ανταγωνιστικό Audi A3 Cabriolet αλλά και στο Opel Cascada, έτσι και στην περίπτωση της Σειράς 2 η λύση της μαλακής οροφής προτιμάται έναντι στης σκληρής, τύπου CC.



Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο χώρος αποσκευών θα περιοριστεί από τα 390 lt της κλειστής έκδοσης στα 270 lt, ενώ πλήγμα θα υποστεί φυσικά και ο διαθέσιμος χώρος για τους πίσω επιβάτες. Πέρα από τις ενισχύσεις για την αύξηση της ακαμψίας που θα αυξήσουν λίγο και το βάρος της, η ανοιχτή Σειρά 2 δεν θα διαφέρει σε εξωτερικές διαστάσεις, σχεδίαση, εξοπλισμό ή κινητήρες από την κλειστή.

Η γκάμα θα περιλαμβάνει αρχικά τρεις εκδόσεις: τις 2λιτρες 220i και 220d, αμφότερες με 184 ίππους, καθώς και την κορυφαία 3λιτρη M235i με 326 PS, που φαίνεται στις φωτογραφίες. Μέσα στο 2015 προβλέπεται να διευρυνθεί η γκάμα των diesel με την έλευση των επίσης 2λιτρων 218d και 225d, με 143 και 218 ίππους αντίστοιχα.



Η επίσημη παρουσίαση της BMW 2 Series Cabriolet θα γίνει στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, στις 4-19 Οκτωβρίου 2014.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube