Scoop: Αυτό είναι το ταμπλό του Chevrolet Spark 2016

Scoop: Αυτό είναι το ταμπλό του Chevrolet Spark 2016

Μια νέα φωτογραφία scoop μας αποκαλύπτει το εσωτερικό χωρίς καμουφλάζ του νέου Chevrolet Spark 2016.

Η φωτογραφία του εσωτερικού του Chevrolet Spark 2016 χωρίς καμουφλάζ τραβήχτηκε στην Κορέα και μας ανήκει σε αυτοκίνητο που βρίσκεται πάνω στη γραμμή παραγωγής και μάλιστα χωρίς πόρτες.

Το ταμπλό σε σχήμα «V» και το νέο, μεγαλύτερο καντράν που αντικαθιστά το αντίστοιχο αλά μοτό είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εσωτερικού που βλέπουμε. Το αυτοκίνητο προφανώς ανήκει σε ένα από τα πλούσια spec της γκάμας, καθώς η κεντρική οθόνη που υποστηρίζει το σύστημα πολυμέσων περιτριγυρίζεται από μαύρη λακαριστή επένδυση.

Η πρώτη εικόνα-teaser του Chevrolet Spark 2016 δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ενώ το αυτοκίνητο αναμένεται να ντεμπουτάρει στις 2 Απριλίου ταυτόχρονα στο Seoul Motor Show 2015 και στo New York International Auto Show 2015.

Να θυμίσουμε ότι το το έχουμε δει ήδη σε φωτογραφίες scoop τελείως ακαμουφλάριστο, όταν απαθανατίστηκε πριν από ένα μήνα στην Κίνα και το είχαμε δει ότι υιοθετεί ένα εξελιγμένο σχέδιο του απερχόμενου μοντέλου. Το μίνι της Chevrolet θα βασίζεται στο Opel Karl, αλλά αντίθετα από το γερμανικό μοντέλο, τα μάνταλα των πίσω θυρών θα βρίσκονται κοντά στις πίσω κολόνες, όπως και στο υφιστάμενο Spark.

Κάτω από το καπό του αναμένεται να υπάρχει ο ατμοσφαιρικός 3κύλινδρος 1.000άρης των 75 PS που φορά και το Karl. Με βάση τα στοιχεία αυτά, αναμένουμε το μοτέρ του να συνδυάζεται με 5άρι χειροκίνητο σασμάν, να ζυγίζει 930-950 kg και να καίει γύρω από τα 4,3 lt/100 km

Σύμφωνα πάλι με την παραδοχή ότι θα είναι η εκδοχή της Chevrolet για το Opel Karl, αναμένουμε το Spark 2016 να έχει μήκος 3,7 m και το ίδιο μεταξόνιο των 2.385 mm. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ στη μέγιστη τιμή της θα ξεπερνά τα 900 lt με τα καθίσματα αναδιπλωμένα. Ο εξοπλισμός δεν θα είναι πληθωρικός, αλλά όπως και στο Karl σύγχρονα επαρκής με θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα πολυμέσων MyLink, park assist, cruise control και ηλιοροφή.

[Πηγή φωτογραφίας Ferd on Facebook]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube