Ρετουσάρισμα και για το Kia Venga

Ρετουσάρισμα και για το Kia Venga

Το μικρό πολυμορφικό της Kia δέχεται ένα μικρής έκτασης facelift.

Μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου σουπερμίνι Rio, σειρά είχε το μικρό πολυμορφικό Venga να δεχθεί ένα αισθητικό ρετουσάρισμα.

Όπως συνέβη και με το μικρότερο αδελφό μοντέλο, έτσι και το Venga έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μάσκα, την χαρακτηριστική “μύτη της τίγρης”, νέους προφυλακτήρες, νέας σχεδίασης φώτα και φώτα ημέρας τύπου LED. Ακόμα, νέα είναι και τα σχέδια των ζαντών αλουμινίου που προσφέρονται σε διαστάσεις 16 και 17”.

Στο εσωτερικό, οι διαφορές εντοπίζονται στις νέες ταπετσαρίες και στην ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί και το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με την οθόνη αφής των 7”.

Οι κινητήρες που απαρτίζουν την γκάμα του ανανεωμένου μικρού πολυμορφικού είναι βενζίνης ή πετρελαίου, με την ιπποδύναμη να κυμαίνεται από 77 έως 128 ίππους. Συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο τεσσάρων, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και το βελτιωμένο σύστημα stop/start.

Το ανανεωμένο Kia Venga θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού και θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στις αρχές του 2015.

[Πηγή: Kia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube