Renault Mégane RS: Το Trophy-R χωρίς καμουφλάζ στο Nürburgring [video]

Renault Mégane RS: Το Trophy-R χωρίς καμουφλάζ στο Nürburgring [video]

Η έκδοση Trophy-R του Mégane RS βρέθηκε και πάλι στο ’Ring, αυτή τη φορά χωρίς καμουφλάζ. Οπότε μπορούμε να ελπίζουμε στο επίσημο ντεμπούτο του τις προσεχείς εβδομάδες.

Η νέα, πικάντικη έκδοση του Mégane 4 RS εμφανίστηκε στην περίφημη γερμανική πίστα στο τέλος Μαρτίου. Τότε, κάποια μέρη στο αμάξωμα κρύβονταν πίσω από καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο επανεμφανίστηκε προχθές στο Nürburgring, αυτή τη φορά χωρίς κατασκοπευτική προστασία.

Χάρη σε ένα video από την Talea Media, ανακαλύπτουμε ότι η Renault είχε αρχικά κρύψει τις ρίγες εξατομίκευσης στις πόρτες, με την αναγραφή «Trophy-R» εμπρός και κόκκινα διακοσμητικά στο πίσω μέρος. Το Trophy-R θα αναγνωρίζεται επίσης την κόκκινη «λεπίδα» στον εμπρός προφυλακτήρα και τις νέες σκούρες ζάντες. Αλλά όπως βλέπετε, δεν υπάρχουν κραυγαλέα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Το αυτοκίνητο «κατεπλάγη» κατά τη διάρκεια διαφημιστικού γυρίσματος. Θα μπορούσε βέβαια να είναι η οπτικοποίηση της προσπάθειας για το κυνήγι Του ρεκόρ, μιας και το Mégane επιθυμεί να ανακτήσει και να ξαναφέρει τον τίτλο του ταχύτερου προσθιοκίνητου στην Πράσινη Κόλαση, πίσω στην Billancourt. Για να το πετύχει, το μοτέρ του θα μπορούσε να έχει ανέβει κάμποσα άλογα. Ταυτόχρονα όμως, πρέπει η Renault να έχει αποδυθεί σε μια απηνή καταδίωξη κάθε περιττού… γραμμαρίου. Οπότε, το Trophy-R δεν θα πρέπει να έχει τετραδιεύθυνση και όλα τα στοιχεία άνεσης.

Το γύρισμα του διαφημιστικού κλιπ επιβεβαιώνει μια επίσημη παρουσίαση αρκετά σύντομα και γιατί όχι κατά τη διάρκεια του γαλλικού Grand Prix στην Formula 1 στο τέλος Ιουνίου, γεγονός που συνδέεται άμεσα με τη Renault. Μπορεί να εκπλαγούμε λοιπόν από την ταχεία άφιξη του Trophy-R στον κύκλο ζωής του Mégane 4. Η Renault μάλιστα μπορεί να έχει επιταχύνει τα πράγματα για να αποτρέψει αυτή η έκδοση να τιμωρηθεί ιδιαίτερα από τους νέους κανονισμούς για το CO2.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube