Renault: Ανανέωση για Scénic και Grand Scénic

Renault: Ανανέωση για Scénic και Grand Scénic

Στην αρχή του 2012 θα αρχίσει η διάθεση των ανανεωμένων Renault Scenic και Grand Scenic. Τα δύο πολυμορφικά έχουν αποκτήσει πιο σύγχρονη εμφάνιση, που τονίζεται από λεπτομέρειες σε αποχρώσεις μαύρου και χρωμίου. Στους εμπρόσθιους προβολείς έχουν προστεθεί φώτα LED ημέρας ενώ εντελώς νέα είναι τα πίσω  φωτιστικά σώματα.
Στη γκάμα Scenic πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα και δύο νέοι οικονομικότεροι κινητήρες. Πρώτος είναι ο ανανεωμένος 1.5 dCi 110 Stop & Start, που εμφανίζει εκπομπές CO2 στα 105γρ/χλμ και κατανάλωση 4,1λ/100χλμ. Εντελώς νέος είναι ο βενζινοκινητήρας 1.2 TCe 115 με εκπομπές CO2 135γρ/χλμ. με κατανάλωση 5,7λ/100χλμ.
Για τη βελτίωση της παρεχόμενης ασφάλειας στους επιβάτες, η Renault λανσάρει στα νέα Scenic και Grand Scenic και το σύστημα Visio που περιλαμβάνει σύστημα προειδοποίησης για την αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας και σύστημα αυτορύθμισης της έντασης των προβολέων ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στο περιβάλλον. Επίσης στα συστήματα των δύο μοντέλων έχει προστεθεί Hill Start Assist που εμποδίζει το αυτοκίνητο να κυλήσει προς τα πίσω, όταν ξεκινά σε ανηφόρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube