Το πρώτο teaser του νέου Ford Puma ST [video]

Το πρώτο teaser του νέου Ford Puma ST [video]

Η κορυφαία έκδοση επιδόσεων του B-SUV έρχεται μέσα στο 2020.

Η Ford Μ.Βρετανίας επιβεβαίωσε την έλευση του Puma ST μέσω ενός teaser βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter. Το βίντεο αποκαλύπτει σχεδιαστικές λεπτομέρειες του μοντέλου αλλά και τον ήχο του κινητήρα, ενώ αναφέρει πως η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει μέσα στο 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Ford Puma 1.0 EcoBoost mHEV 155 PS [video]

Όπως βλέπουμε από τα σκοτεινά πλάνα, το Puma ST αναμένεται να παρουσιαστεί σε μια λαχανί απόχρωση που μας θυμίζει το Focus RS δεύτερης γενιάς. Χάρη στους τροχούς μεγαλύτερης διαμέτρου, την αεροτομή στην κορυφή της πίσω πόρτας και τους ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, το μοντέλο θα έχει ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση από το Puma ST-Line. Στο εσωτερικό βρίσκουμε καθίσματα της Recaro με το έμβλημα ST το οποίο κάνει αισθητή την παρουσία του και στη βάση του τιμονιού.

Η κορυφαία έκδοση επιδόσεων του B-SUV της Ford αναμένεται να φορά τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα EcoBoost 1,5 λίτρων που στο συγγενικό Fiesta ST αποδίδει 200 PS και 290 Nm. Αντίστοιχες επεμβάσεις αναμένεται να έχουμε στο στήσιμο του αυτοκινήτου, από τους τεχνικούς της Ford Performance.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Ford Fiesta ST [video]

Το Puma ST θα είναι το τρίτο μοντέλό επιδόσεων της Ford δίπλα στα Fiesta ST και Focus ST, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα δούμε και αντίστοιχη έκδοση του νέου Kuga. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube