Πρώτο teaser για την EQS SUV που θα φέρει το λογότυπο της Maybach

Πρώτο teaser για την EQS SUV που θα φέρει το λογότυπο της Maybach

Θέλοντας να αναβαθμίσει περαιτέρω την πολυτέλεια στην ηλεκτρική της γκάμα, η Mercedes-Benz θα παράξει την πρώτη ηλεκτρική Maybach, που θα είναι μία SUV εκδοχή της EQS.

Στη γενικότερη αντεπίθεση που ετοιμάζει η Mercedes-Benz το επόμενο διάστημα, αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση, μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη δρομολογείται στο άνω άκρο της κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, οι Γερμανοί παρουσίασαν το πρώτο teaser της EQS SUV, το οποίο όμως φέρει στην πίσω κολώνα του το κλασικό λογότυπο της Maybach. 

H EQS SUV αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά, αποτελώντας, όπως υποδηλώνει και το όνομα, μία SUV εκδοχή της νέας ηλεκτρικής ναυαρχίδας της Mercedes-Benz. Εδώ και μερικούς μήνες έχουν κυκλοφορήσει μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από καμουφλαρισμένα πρωτότυπα, με την εταιρία όμως να κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της. 

Το λογικό είναι τα δύο αυτά μοντέλα, σεντάν και SUV, να μοιράζονται το ίδιο πάτωμα και κινητήρες, καθώς επίσης να διατηρούν και σχεδιαστικά μία κοινή κατεύθυνση. Με αλλαγές φυσικά ως προς τον όγκο του αμαξώματος και στα φώτα. Βέβαια, οι εκδόσεις Maybach θα πηγαίνουν την πολυτέλεια ένα βήμα παραπέρα. Από την πρώτη φωτογραφία διακρίνεται μία διχρωμία, καθώς και τα ιδιαίτερα πίσω φωτιστικά σώματα. 

Όσο για τη Mercedes-Benz, παρότι δεν έχει προχωρήσει σε λεπτομέρειες, έχει αναφέρει πως εργάζεται επάνω σε μία ισχυρότερη εκδοχή της EQS, που ξεπερνά τους 700 ηλεκτρικούς ίππους. Εύκολα λοιπόν μπορεί κανείς να ενώσει τις τελείες για να καταλάβει τι θα κρύβει στα σπλάχνα της η νέα Maybach που ετοιμάζει. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube