Πρώτη γεύση από το ανανεωμένο VW ID.3

Πρώτη γεύση από το ανανεωμένο VW ID.3

Το ανανεωμένο VW ID.3 θα παρουσιαστεί το Μάρτιο του 2023, με την γερμανική εταιρεία να μας δίνει μια πρώτη γεύση των αλλαγών του με μια σειρά σκίτσων που έδωσε στη δημοσιότητα.

Περίπου δυόμιση χρόνια μετά από την έναρξη των παραδόσεων του VW ID.3, η γερμανική φίρμα ετοιμάζεται βρίσκεται σε τροχιά ανανέωσης του ηλεκτρικού της χάτσμπακ και μας προετοιμάζει για την έλευσή του δημοσιεύοντας τα πρώτα σκίτσα του.

Όπως φανερώνουν τα τελευταία, το φρεσκαρισμένο ID.3 θα αποκτήσει ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και νέα φωτιστικά σώματα.

VW ID.3

Στο εσωτερικό οι αλλαγές αναμένονται περισσότερες, με την VW να υπόσχεται ότι θα κάνει χρήση υλικών υψηλότερης ποιότητας. Νέο θα είναι και το infotainment που θα λειτουργεί με ένα νέο λογισμικό, φιλικότερο στη χρήση και με ταχύτερους χρόνους απόκρισης. Η οθόνη του θα έχει μεγαλύτερη διαγώνιο κατά 2", συγκριτικά με το ID.3 που βρίσκεται σήμερα στην αγορά, φτάνοντας τις 12".

Όσον αφορά τα συστήματα ασφαλείας, το νέο ID.3 θα διαθέτει στον προαιρετικό εξοπλισμό του τη σουίτα Travel Assist που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων adaptive cruise control και σύστημα διατήρησης λωρίδας. Επιπλέον, το σύστημα Park Assist Plus θα έχει πλέον και λειτουργία μνήμης.

VW ID.3

Το ανανεωμένο VW ID.3 θα λανσαριστεί το Μάρτιο του επόμενου έτους και θα κατασκευάζεται στα εργοστάσια της μάρκας στη Δρέσδη, στο Zwickau και στο Bόλφσμπουργκ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube