Πρώτες φωτογραφίες της νέας Mercedes-Benz C-Class

Πρώτες φωτογραφίες της νέας Mercedes-Benz C-Class

Επίσημες φωτογραφίες της νέας Mercedes-Benz C-Class διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν από την παρουσίαση του μοντέλου.

Η Mercedes-Benz C-Class του 2014 αποκαλύφθηκε σε επίσημες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν την ώρα τους στο διαδίκτυο. Η νέα γενιά της C-Class, με κωδικό μοντέλου W205, μοιάζει σε πολλά σημεία με την υπερπολυτελή μεγάλη αδερφή της Mercedes-Benz S-Class.

Στην παραπάνω φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Diariomotor φαίνεται μια νέα Mercedes-Benz C-Class με το αισθητικό πακέτο AMG. Με διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα και τονισμένα μαρσπιέ, μάσκα με λιγότερες γρίλιες και ενσωματωμένο το ευμεγέθες αστέρι της φίρμας και ζάντες μεγάλης διαμέτρου. Διέρρευσε όμως και η φωτογραφία μιας πιο ταπεινής έκδοσης.



Τα νεύρα που διατρέχουν το πλαϊνό μέρος της νέας Mercedes-Benz C-Class θυμίζουν πολύ τη μικρότερη CLA, ενώ το εμπρός μέρος και ειδικά τα φανάρια παραπέμπουν απευθείας στη νέα S-Class.



Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα είχαν διαρρεύσει οι επίσημες φωτογραφίες του εσωτερικού της νέας Mercedes-Benz C-Class. Η γκάμα των κινητήρων της θα περιλαμβάνει 4κύλινδρα, 6κύλινδρα και 8κύλινδρα μοτέρ, που κάποια περιλαμβάνονται ήδη στην γκάμα της Mercedes-Benz και άλλα είναι εντελώς καινούργια. Αναμένονται δε τουλάχιστον δύο υβριδικές εκδόσεις, ενώ κάποιοι κινητήρες θα διατίθενται με 9άρι αυτόματο κιβώτιο 9G-Tronic.

[Πηγή: Diariomotor]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube