Πρόωρη διαρροή για την υβριδική Corvette

Πρόωρη διαρροή για την υβριδική Corvette

H Corvette E-Ray έκανε μια σύντομη εμφάνιση στον διαμορφωτή της ιστοσελίδας της Chevrolet, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από την υβριδική έκδοση του εμβληματικού σπόρτσκαρ.

H πρώτη υβριδική και πρώτη τετρακίνητη έκδοση της Corvette με την ονομασία E-Ray, διέρρευσε από την ίδια την Chevrolet, κάνοντας μια σύντομη εμφάνιση στον διαμορφωτή της ιστοσελίδας της.

Εμφανισιακά, η E-Ray μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τη συμβατική Corvette, υιοθετώντας μερικά στοιχεία από την ισχυρότερη Z06, όπως ο προφυλακτήρας και οι αεραγωγοί κάτω από τα πίσω φώτα.

Corvette E-Ray

Παράλληλα, η ιστοσελίδα της Chevrolet αναφέρει ότι το υβριδικό σπόρτσκαρ θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι του 2023, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα παρουσιαστεί στις αρχές του νέου έτους.

Η νέα Corvette E-Ray που έντονες φήμες τη θέλουν να μπαίνει στην πρίζα χάρη σε ένα plug-in υβριδικό σύστημα, αναμένεται να χρησιμοποιεί τον ατμοσφαιρικό 6,2 λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 496 PS της συμβατικής Corvette και ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον εμπρός άξονα, με τη συνδυαστική ισχύ του συστήματος να ξεπερνά τους 600 PS.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube