Πρόωρη αποκάλυψη για την BMW XM LABEL RED

Πρόωρη αποκάλυψη για την BMW XM LABEL RED

Η BMW Aυστρίας έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα της πιο ισχυρής έκδοσης LABEL RED της νέας plug-in υβριδικής XM, με συνδυαστική ισχύ 748 PS και 1.000 Nm ροπής.

 BMW XM LABEL RED

Με τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται στην αποκάλυψη της XM, του πρώτου SUV και πρώτου M μοντέλου με σύστημα plug-in hybrid, το αγωνιστικό παρακλάδι της BMW Aυστρίας δημοσίευσε μια φωτογραφία της ακόμη πιο ισχυρής έκδοσης του μοντέλου που ακούει στο όνομα LABEL RED.

Συγκεκριμένα, η έκδοση LABEL RED θα έχει συνδυαστική ισχύ 748 PS και 1.000 Nm ροπής, δηλαδή 95 PS και 200 Nm περισσότερα από τη συμβατική XM. Κάτι που σημαίνει ότι η BMW XM LABEL RED θα κλέψει τον τίτλο του ισχυρότερου μοντέλου παραγωγής της BMW M, από τη συμβατική XM.

 BMW XM LABEL RED

Την ίδια στιγμή, το μοντέλο ξεχωρίζει από την XM εξωτερικά χάρη στις κόκκινες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, το περίγραμμα του χαρακτηριστικού «kidney grille» και του πάνω μέρους των παραθύρων είναι βαμμένο σε κόκκινη απόχρωση.

Επιπλέον, μέρος του αμαξώματος διασχίζει μια κόκκινη λωρίδα που ξεκινά από το C-Pillar και φτάνει πάνω από τη θύρα φόρτισης της μπαταρίας, ενώ οι μαύρες ζάντες είναι διακοσμημένες και αυτές με λεπτομέρειες κόκκινης απόχρωσης. Επίσης, το εργοστάσιο μας πληροφορεί ότι το θέμα με τα κόκκινα διακοσμητικά στοιχεία θα βρίσκονται και στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Η ισχυρότερη και ακόμη πιο εκκεντρική BMW XM LABEL RED θα κυκλοφορήσει στην αγορά το φθινόπωρο του 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube