Πρόωρη αποκάλυψη για το Fiat 500XL

Πρόωρη αποκάλυψη για το Fiat 500XL

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία της νέας, μεγαλύτερης και με χώρους για επτά, έκδοσης του Fiat 500L.

Η νέα προσθήκη στη γκάμα του Fiat 500 βασίζεται «οικογενειακό» 500L και είναι 20 πόντους μακρύτερο σε μήκος. Φθάνοντας πλέον τα 4,34 m, το νέο μοντέλο που βλέπετε στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στη γραμμή παραγωγής του, καλοβλέπει τους πολύτεκνους καθώς με δύο επιπλέον θέσεις στην καμπίνα του μπορεί να μεταφέρει πλέον μέχρι και επτά επιβάτες.

Από τη φωτογραφία γίνεται άμεσα αντιληπτό πως οι επιπλέον πόντοι του αμαξώματος προστέθηκαν όλοι στο πίσω μέρος του αμαξώματος. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν έχει την αρμονία του απλού 500L, αλλά η επιμήκυνση του πίσω μέρους ήταν αναγκαία όχι μόνο για να φιλοξενηθεί η τρίτη σειρά καθισμάτων, αλλά και για να μεγαλώσει το πορτμπαγκάζ, το οποίο με 100 λίτρα επιπλέον αύξησε την χωρητικότητά του στα 443 λίτρα.

Το 500XL θα ριχθεί στην αγορά τους προσεχείς μήνες, με την γκάμα των κινητήρων του να προέρχεται από το 500L. Οπότε κάτω από το καπό του θα δούμε τους ντίζελ 1.3 MultiJet με τους 85 και 1.6 MultiJet με τους 105 ίππους, καθώς επίσης και τους βενζινοκινητήρες 1.4 με τους 95 και 0.9 TwinAir με τους 105 ίππους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube