Προ των πυλών το νέο Hyundai i10

Προ των πυλών το νέο Hyundai i10

Η Hyundai Motor μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα γενιά του δημοφιλούς μίνι της.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου i10, λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Όπως μπορούμε να δούμε, η νέα σχεδιαστική προσέγγιση χρησιμοποιεί αρκετές ανάγλυφες επιφάνειες και έντονες ακμές, χαρίζοντας ένα αρκετά ξεχωριστό παρουσιαστικό. Το συνοφρυωμένο εμπρός μέρος διαθέτει μεγάλες εισαγωγές αέρα και μάσκα που φιλοξενεί τα φώτα ημέρας.

Στο πλάι συναντάμε μεγαλύτερους θόλους τροχών και εντονότερη κλίση στην οροφή, δημιουργώντας ένα εικονικό X στην «επαφή» της με την τρίτη κολόνα (X-shaped C-pillar).

Σύμφωνα με την Hyundai, το νέο i10 έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί στην Ευρώπη, με το εργοστάσιο κατασκευής να βρίσκεται και αυτό στην Γηραιά Ήπειρο. Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έδωσε στην δημοσιότητα, αλλά ανέφερε ότι ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει περισσότερα και επικαιροποιημένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας.

Στην γκάμα κινητήρων θα υπάρχουν ο 3κύλινδρος 1.0 και ο 4κύλινδρος 1.2, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον 3κύλινδρο 1.0 T-GDI που φορά και το αδελφό Kia Picanto.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα έχουμε όσο ζυγώνουμε στο λανσάρισμά του τον Σεπτέμβριο.

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube