Προ των πυλών το νέο Audi A1 Allroad

Προ των πυλών το νέο Audi A1 Allroad

Η Audi ετοιμάζει την crossover έκδοση του νέου premium supermini.

Σε χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στον Αρκτικό Κύκλο βρίσκεται αυτή την περίοδο η crossover έκδοση του νέου Audi A1.

Όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες Allroad εκδόσεις, έτσι και αυτή του νέου A1 θα παραπέμπει σε SUV χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στον βρετανικό Τύπο μας παρουσιάζουν ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο και ψηλωμένο A1 με νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα με διαφοροποιημένους αεραγωγούς και ελαφρώς εντονότερους θόλους που θα φιλοξενούν τους νέους τροχούς.

Audi A1 Sportback Logo

Το νέο Audi A1 Allroad θα τοποθετεί στα ψηλά κλιμάκια της γκάμας και θα εφοδιάζεται, κατά πάσα πιθανότητα, μόνο με τον 4κύλινδρο 1.5 βενζίνης της έκδοσης 35 TFSI με τους 150 ίππους. Προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν το νέο «αστικό» crossover θα διαθέτει κάποιο προηγμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, όπως συμβαίνει και σε άλλα μοντέλα της κατηγορίας.

Η καμπίνα θα διαθέτει νέους, πιο γήινους, χρωματισμούς, και η σχεδίαση δεν θα αλλάξει. Αυτό που θα αλλάξει είναι η προσθήκη της λειτουργίας “Allroad” στο Drive Profile που θα επεμβαίνει στα ηλεκτρονικά βοηθήματα, το γκάζι και τις αλλαγές του κιβωτίου, όταν αυτό είναι αυτόματο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube