Πρεμιέρα για το Nissan Sylphy στη Σαγκάη

Πρεμιέρα για το Nissan Sylphy στη Σαγκάη

Με έμφαση στην χαμηλή κατανάλωση, στη συνδεσιμότητα και με στάνταρ όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.

Το ολοκαίνουργιο σεντάν της Nissan, το Sylphy παρουσιάστηκε  στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, δίνοντας έμφαση στις τελευταίες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, προσφέροντας στον οδηγό του μεγαλύτερη άνεση και δυνατότητες συνδεσιμότητας.  

Με ένα νέο και πιο οικονομικό σε κατανάλωση κινητήριο σύνολο, φαρδύτερες γραμμές, χαμηλότερο κέντρο βάρους, βελτιωμένη αεροδυναμική και ένα ευρύχωρο, πολυτελές εσωτερικό, το νέο Sylphy προσφέρει σύμφωνα με τη Nissan ακόμα καλύτερες επιδόσεις. 

nis

"Το  ολοκαίνουργιο Nissan Sylphy αντιπροσωπεύει την πλήρη απόβαση του Nissan Intelligent Mobility στην Κίνα", δήλωσε ο Daniele Schillaci, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nissan Motor Co. Ltd. "Με ένα ακόμη πιο κομψό σχεδιασμό και προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας, το νέο Nissan Sylphy προσφέρει στους οδηγούς, μια εντελώς νέα εμπειρία, που ταιριάζει με ένα κορυφαίο οικογενειακό sedan. "

Σχεδιαστικά, το χαμηλό προφίλ και οι προσεγμένες γραμμές του,  συμβάλλουν στη μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης, με συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,26, ίδιο με αυτό του Nissan GT-R !  Το DNA της Nissan αντανακλάται στη μαύρη μάσκα με τον τρισδιάστατο σχεδιασμό V-motion. 

Το αυτοκίνητο κινείται από τον ολοκαίνουργιο κινητήρα HR16DE Gen3, με μετάδοση Xtronic. Σύμφωνα με τη Nissan η κατανάλωση είναι εξαιρετικά χαμηλή, την ώρα που το ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης προσφέρουν εξαιρετικά δυναμική οδική συμπεριφορά. 

interi

Την ίδια στιγμή το φαρδύτερο αμάξωμα και το μεγάλο μεταξόνιο, εξασφαλίζουν μια ευρύχωρη καμπίνα όπου μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως πέντε άτομα. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η 8 ιντσών οθόνη που φιλοξενεία όλες τις λειτουργίες του συστήματος infotainment, ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί διατίθενται  σε σπορ μαύρο, ανοιχτό γκρι ή  σκούρο καφέ χρώμα. Η τελευταία χρωματική εκδοχή,  διαθέτει ένα μοτίβο επένδυσης με ρόμβους στα καθίσματα που προσθέτει μια μοντέρνα και πολυτελή αίσθηση.

Μεταξύ των πολλών τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility που συναντώνται στο  ολοκαίνουργιο Sylphy,  είναι η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με smartphone και η έξυπνη φωνητική εντολή.  Στις πρόσθετες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού περιλαμβάνονται  το Intelligent Trace Control, το Intelligent Ride Control και το σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης. Αυτά συνυπάρχουν με το σύστημα προειδοποίησης αποφυγής σύγκρουσης, το σύστημα προειδοποίσησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, την προειδοποίηση για την “τυφλή γωνία”, για τα κάθετα κινούμενα οχήματα αλλά και το σύστημα διάγνωσης κόπωσης του οδηγού. 

Τιμές για το νέο Nissan Sylphy δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επισήμως. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube