Πράσινο φως για το ανοιχτό Range Rover Evoque

Πράσινο φως για το ανοιχτό Range Rover Evoque

Η έκδοση παραγωγής του Range Rover Evoque Cabrio θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι.

Το ξεχωριστό και δημοφιλές Range Rover Evoque θα αποκτήσει μία ακόμα έκδοση αμαξώματος, την Cabrio, που δεν θα απέχει αισθητικά από το πρωτότυπο που είχαμε δει το 2012.

Η πρωτότυπη εκδοχή του μοντέλου είχε απήχηση, ιδιαίτερα στις Η.Π.Α., μιας και εκεί προσφερόταν και η ανοιχτή έκδοση του Nissan Murano, με την έκδοση παραγωγής του νέου ανοιχτού μοντέλου να παρουσιάζεται κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη Ιουνίου στο Goodwood Festival of Speed.

Η εμφάνιση του μοντέλου δεν θα αλλάξει πολύ σε σχέση με το πρωτότυπο, ενώ η οροφή θα είναι υφασμάτινη και όχι μεταλλική για λόγους βάρους. Ακόμα, όταν η κουκούλα χρησιμοποιείται, η εμφάνιση θα παραπέμπει στο κλειστό μοντέλο που θυμίζει κουπέ. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι το Evoque θα χάσει ένα σημαντικό δομικό στοιχείο όπως η οροφή, οι μηχανικοί κάνουν λόγο να παρόμοια ακαμψία με το κουπέ, χάρη στις ειδικές ενισχύσεις του.

Τέλος, η ανοιχτή έκδοση θα διαθέτει και ένα ειδικά εξελιγμένο σύστημα προστασίας από ανατροπή (Roll Over Protection System), ενώ θα λανσάρει αρκετά χαρακτηριστικά της ανανεωμένης έκδοσης του μοντέλου, καθώς και τον νέο 2.0 diesel της οικογένειας κινητήρων Ingenium.

[Πηγή: Auto Express]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube