Polestar 1: Τα πρώτα πρωτότυπα μπαίνουν σε παραγωγή [video]

Polestar 1: Τα πρώτα πρωτότυπα μπαίνουν σε παραγωγή [video]

Κατασκευασμένα για δοκιμές σύγκρουσης και δοκιμές στο δρόμο, τα πρώτα πρωτότυπα του μελλοντικού επαναφορτιζόμενου υβριδικού Polestar 1 μόλις μπήκαν στην παραγωγή.

Αν και το Polestar 1 τελικά θα συναρμολογηθεί στο Chengdu της Κίνας, η παραγωγή των πρώτων πρωτοτύπων έγινε στο σουηδικό εργοστάσιο του Göteborg. Κυρίως χειροποίητη, η παραγωγή αυτών των πρώτων μοντέλων απαίτησε την εξέλιξη νέων εξειδικευμένων εργαλείων και την εφαρμογή νέων τεχνικών συναρμολόγησης που θα μεταφερθούν και θα εφαρμοστούν στο κινεζικό εργοστάσιο.

Polestar 1

«Η συναρμολόγηση των πρωτοτύπων σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο στην παραγωγή του Polestar 1», δήλωσε ο Thomas Ingenlath, διευθύνων σύμβουλος της Polestar. «Αυτή η πρώτη παρτίδα των 34 αυτοκινήτων θα επιτρέψει στους μηχανικούς μας να βελτιώσουν τις μικρότερες λεπτομέρειες, έτσι ώστε το όχημα να είναι τέλειο όταν κυκλοφορήσει στα μέσα του επόμενου έτους».

Polestar 1

Δοκιμές σύγκρουσης, αντοχή στις καιρικές συνθήκες, αξιολόγηση της οδικής συμπεριφοράς κλπ... Αυτά τα πρωτότυπα θα είναι για διαφορετικές χρήσεις και θα αποτελούν τον πρώτο στόλο του Polestar 1. Αναμενόμενη το 2019, η επαναφορτιζόμενη μπερλίνα Polestar 1 αποδίδει έως και 600 ίππους. Σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία, η Polestar ανακοινώνει έως και 150 km αυτονομίας που διασφαλίζει η μπαταρία των 34kWh. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube