«Φτιάξε» το δικό σου Renault Clio RS

«Φτιάξε» το δικό σου Renault Clio RS

Η πρώτη αγορά που υποδέχεται το νέο Renault Clio RS είναι η βελγική, δίνοντας και σε εμάς μια ιδέα για τον εξοπλισμό, την εμφάνιση και το κόστος του.

Η ιστοσελίδα της βελγικής αντιπροσωπείας της Renault επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ότι το νέο Clio RS θα διαθέτει κινητήρα 1.6 turbo 200 ίππων αποκλειστικά σε συνδυασμό με 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (EDC). Ταυτόχρονα μας δίνει μια ιδέα για το κόστος του αφού η αρχική τιμή του εκεί είναι €25.480. Παρότι δεν γνωρίζουμε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η ελληνική αντιπροσωπεία παρατηρούμε ότι οι υπόλοιπες, πιο προσιτές εκδόσεις του Clio που ήδη διατίθενται στη χώρα μας κοστίζουν έως και €1.200 φτηνότερα απ’ ότι στο Βέλγιο...

Το νέο Clio RS θα διατίθεται σε πέντε χρώματα: το απλό λευκό, τα μεταλλικά κόκκινο, μαύρο και γκρι, και το ειδικό και ακριβότερο κίτρινο «Sirius». Οι στάνταρ ζάντες έχουν διάμετρο 17”, ενώ ως έξτρα διατίθενται 18άρες σε ασημί ή σε μαύρη απόχρωση, στη δεύτερη περίπτωση σε συνδυασμό με κόκκινες δαγκάνες φρένων. Τέλος, στο Βέλγιο το πακέτο «Cup» με τις πιο σφιχτές ρυθμίσεις σε αμορτισέρ σε ελατήρια τιμάται €450.

Παρακάτω θα βρείτε τα Clio RS που «φτιάξαμε» για κάθε διαθέσιμο χρώμα, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε και τη δική σας εκδοχή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube