Περνάει στην επίθεση η Opel

Περνάει στην επίθεση η Opel

Η έλευση του νέου Corsa θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για το φρεσκάρισμα της γκάμας της Opel.

H Opel βρίσκεται σε πλήρη αναδιάταξη της γκάμας της και μέχρι το 2020 θα έχει παρουσιάσει αρκετά νέα ή ανανεωμένα μοντέλα.

Το ρετουσάρισμα της γκάμας θα φέρει την Opel πιο κοντά στον εξηλεκτρισμό της, προσφέροντας από το 2020 ηλεκτρικά ή υβριδικά μοντέλα, ενώ από το 2024 και μετά κάθε μοντέλο της γερμανικής εταιρείας θα διαθέτει και μία τέτοια έκδοση.

Μέσα στο 2019 θα δούμε δύο ολοκαίνουρια μοντέλα της Opel, τα νέα Corsa και Vivaro. Όπως είναι ήδη γνωστό, η νέα γενιά του σουπερμίνι της Opel θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του Groupe PSA και θα διαθέτει από την αρχή της εμπορικής της καριέρας μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, με το βιβλίο παραγγελιών να ανοίγει το δεύτερο εξάμηνο της ίδιας χρονιάς.

Opel Corsa 2019

Πέρα από τα δύο νέα μοντέλα, το 2019 θα φέρει για την Opel και μια plug-in hybrid έκδοση για το Grandland X με θερμικό κινητήρα τον 1.6 PureTech, συνδυαστική ισχύ 300 ίππων, επιτάχυνση 0-100 km/h σε 6,5” και ηλεκτρική αυτονομία 50 km.

Πέρα από τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, η Opel δίνει μεγάλη σημασία και στις κατηγορίες των crossover και SUV, με τον διάδοχο του πετυχημένου εμπορικά Mokka X να βρίσκεται στις εκθέσεις μέσα στο 2020.

Τέλος, η Opel θα κόψει μέσα στο 2019 την διάθεση των Karl και Adam και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν πρόκειται να παρουσιάσει άμεσα τον αντικαταστάτη τους.

[Πηγή: Auto Express, Avarvarii]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube