Περισσότερα teaser των BMW M3 και Μ4

Περισσότερα teaser των BMW M3 και Μ4

Πιο αποκαλυπτικές εικόνες των BMW M καθώς πλησιάζουμε στην πρεμιέρα της 23ης Σεπτεμβρίου.

Καθώς πλησιάζουμε στην 23η Σεπτεμβρίου 2020, την ημερομηνία που είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πρεμιέρα των BMW M3 Sedan και M4 Coupé , η βαυαρική φίρμα συνεχίζει τα teaser αποκαλύπτοντας σταδιακά περισσότερα τμήματα από το αμάξωμα και το εσωτερικό των δύο σπορ μοντέλων.

Ο πράσινος καπνός ξεδιαλύνει σιγά σιγά, και μας επιτρέπει να δούμε τη μεγάλη γρίλια της M3, τον πίσω προφυλακτήρα με τις πλευρικές εσοχές της M4 Competition, τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και τον διαχύτη της M3 καθώς και τα πλευρικά μαρσπιέ και τμήμα από τους τροχούς της M4. Βλέπουμε επίσης τον επιλογέα του χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων που θα εξοπλίζει τις βασικές εκδόσεις των δύο μοντέλων (οι υπόλοιπες θα έχουν το αυτόματο M Steptronic 8 σχέσεων) και τα σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα της M4.

BMW M4

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν επίσης την κίτρινη απόχρωση στο μοντέλο παρουσίασης της M4 Coupé, καθώς την πράσινη που επιλέχθηκε για την M3 Sedan τη γνωρίζαμε ήδη.

Η βαυαρική φίρμα έχει ανακοινώσει πως η M3 Sedan και η συγγενική M4 Coupé, θα χρησιμοποιούν μια αναβαθμισμένη έκδοση του εξακύλινδρου σε σειρά twin-turbo 3,0 λίτρων M TwinPower Turbo με απόδοση από 480 PS έως και 510 PS / 650 Nm στις ισχυρότερες εκδόσεις Competition. Αρχικά τα μοντέλα θα διατίθενται με κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ στη συνέχεια θα προστεθούν στη γκάμα και τετρακίνητες εκδόσεις με το σύστημα M xDrive. Επιπλέον, θα έχουμε ενεργή ανάρτηση με νέα ρύθμιση, ισχυρότερα φρένα και τα κατάλληλα ελαστικά επιδόσεων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube