Περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες για το νέο Kia Rio 2017

Περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες για το νέο Kia Rio 2017

Λίγες μέρες πριν το Σαλόνι του Παρισιού, η Kia έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το νέο της σουπερμίνι.

Αν και οι πολύ βασικές πληροφορίες για το νέο Rio που θα δούμε από κοντά στο Σαλόνι του Παρισιού είναι ήδη γνωστές, τώρα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο περισσότερα τεχνικά στοιχεία και φωτογραφίες.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει, το ολοκαίνουργιο Rio θα είναι μεγαλύτερο σε όλες του τις διαστάσεις, πλην του ύψους, ενώ θα υπάρξει και σημαντικότατη βελτίωση σε ποιότητα αλλά και χώρους. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις νέες φωτογραφίες πολύ προσεγμένη είναι και η πρακτικότητα της καμπίνας.

Στην Ευρώπη θα πωλείται αποκλειστικά σε 5θυρη εκδοχή και με 8 διαθέσιμα χρώματα σε συνδυασμό με τρία σχέδια ζαντών που θα έχουν διάσταση από 15 έως και 17 ίντσες.

Στη γκάμα των κινητήρων, εξέχουσα θέση θα έχει ο 3κύλινδρος 1.000άρης T-GDI ο οποίος θα αποδίδει ανάλογα με την έκδοση 100 ή 120 ίππους, ενώ θα πλαισιώνεται και με τον γνωστό μας 1.4 CRDi των 90 ίππων για όποιον χρειάζεται πετρέλαιο.

Στο δρόμο, το νέο Rio υπόσχεται μια πιο σπορ εμπειρία αφού το πιο στιβαρό πλαίσιο βοήθησε πολύ στη ρύθμιση της ανάρτησης. Θα είναι λοιπόν βελτιωμένη τόσο η άνεση όσο και το κράτημα, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την απόδοση του Rio σε αυτόν τον τομέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Kia Rio 1.4 CRDi

Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί και στον τομέα της ασφάλειας, τόσο για την ενεργητική όσο και την παθητική της συνιστώσα. Το αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζού, ενώ θα έχει σύστημα αποτροπής εκτροπής από την λωρίδα κίνησης καθώς και έξι αερόσακους στο βασικό του πακέτο.

Αναβαθμισμένη θα είναι και η συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου τόσο με συσκευές Android όσο και με iOS, με μια πολύ προηγμένη οθόνη αφής 7 ιντσών. Επίσης, σύμφωνα με την εταιρεία το νέο Rio θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας με θύρα USB τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος της καμπίνας του.

Οι πωλήσεις του νέου Rio θα ξεκινήσουν την Άνοιξη του 2017, ενώ εννοείται ότι θα συνοδεύονται από τη μοναδική 7ετή εγγύηση της εταιρείας για τα μηχανικά μέρη.

[Πηγή: Carscoops.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube