Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta: Μια ακόμα ειδική έκδοση για το ιταλικό σούπερκαρ

Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta: Μια ακόμα ειδική έκδοση για το ιταλικό σούπερκαρ

Η Pagani Huayra συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής, με την ιταλική φίρμα να το γιορτάζει παρουσιάζοντας μια νέα ειδική έκδοση του μοντέλου με 826 PS.

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψεις διαβάζοντάς το, πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από την στιγμή που η Pagani παρουσίασε την Huayra. Και για να σημαδέψει το γεγονός, η ιταλική φίρμα θα παρουσιάσει στην εβδομάδα αυτοκινήτου του Monterey στις ΗΠΑ μια ειδική έκδοση της Huayra BC, φορτωμένη με το πακέτο βελτιώσεων Pacchetto Tempesta.

Η νέα σπέσιαλ έκδοση της Huayra BC εφοδιάζεται με ένα ακόμα πιο εξελιγμένο αεροδυναμικό πακέτο, με ανασχεδιασμένη τεράστια πίσω αεροτομή και καινούργιο εμπρός splitter.

Οι οπτικές αλλαγές συνεχίζονται με τις διαφορετικές εισαγωγές αέρα και την προσθήκη δυο ακόμα απολήξεων στο σύστημα της εξάτμισης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στις έξι!

Κρίνοντας από τις αλλαγές στη ρύθμιση της ανάρτησης που ανακοίνωσε η Pagani, αλλά και το νέο πρόγραμμα οδήγησης, Soft Driving, η νέα έκδοση δεν στοχεύει τόσο στις απόλυτες επιδόσεις όσο στις πιο άνετες και ξεκούραστες διαδρομές. Παρόλα αυτά, βελτιωμένος είναι και ο διτούρμπινος V12 των 6.000 cc, με την ιπποδύναμή του να έχει ανέβει στα 826 PS και τα 1.100 Nm ροπής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube