Pagani: Ειδική έκδοση της Huayra με το όνομα Imola [video]

Pagani: Ειδική έκδοση της Huayra με το όνομα Imola [video]

Σε περιορισμένη παραγωγή 5 μονάδων με ένα "ακραίο" αεροδυναμικό πακέτο.

Η Pagani παρουσίασε την Huayra Imola, μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής 5 μονάδων του υπεραυτοκινήτου, η οποία συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε η Zonda.

Σε αντίθεση με την Huayra Roadster BC που είδαμε πρόσφατα στο Pebble Beach, η Huayra Imola δεν παρουσιάστηκε επίσημα από την Pagani αλλά από την Top Car του Ρώσου επιχειρηματία Oleg Egorov, ο οποίος είναι και ο πρώτος από τους πέντε ιδιοκτήτες του υπεραυτοκινήτου ενώ έχει στην κατοχή του την μοναδική Zonda Unica.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Horacio Pagani, ο οποίος στη συνέχεια οδήγησε το τελευταίο του δημιούργημα. 

 

 

Η Huayra Imola φέρει ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό πακέτο που όπως και το υπόλοιπο αμάξωμα είναι κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου από ανθρακονήματα. Οι πορτοκαλί λεπτομέρειες τονίζουν ακόμα περισσότερο το μεγάλο σπλίτερ, τα επιπλέον πτερύγια και τις νέες εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα. 

Στο προφίλ έχουμε νέα μαρσπιέ με σύνθετες εσοχές ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η χαρακτηριστική εισαγωγή αέρα οροφής που καταλήγει στη μεγάλη αεροτομή, ενώ την εικόνα συμπληρώνει ο "διόροφος" διαχύτης και η παραδοσιακή τετραπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο.

Pagani Huayra Imola

Δε γνωρίζουμε ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητήρα twin-turbo V12 6,0 λίτρων της AMG που κινεί την Huayra Imola, όμως είναι πολύ πιθανό να αποδίδει κοντά στους 802 PS και τα 1050 Nm ροπής όπως και στο Huayra Roadster BC.

Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση "Supercar Owner’s Circle" στην Ελβετία στην οποία παρευρέθηκε ο ιδιοκτήτης και με τις δύο συλλεκτικές Pagani.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube