Opel: Νέο Astra sedan

Opel: Νέο Astra sedan

Την τελευταία έκδοση της νεώτερης γενιάς του Astra, πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα σύντομα η Opel και για το λόγο αυτό, παραχώρησε φωτογραφίες και τεχνικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου στα Μέσα Επικοινωνίας.


Η sedan έκδοση του Astra αναμένεται να στηρίξει τις πωλήσεις του μοντέλου στη Δ. Ευρώπη, αλλά οι μεγαλύτερες προσδοκίες της Opel έρχονται από τις αγορές της Τουρκίας και της Ρωσίας, όπου όπου πραγματοποιείται το 60% των πωλήσεων sedan αυτοκινήτων πανευρωπαϊκά.
Το νέο Astra sedan έχει μήκος 4.658χιλ, πλάτος 1.814χιλ., ύψος 1.476χιλ. και μεταξόνιο 2.685χιλ. Ο χώρος αποσκευών είναι 460 λίτρα που μπορεί να αυξηθεί στα 1.010 λίτρα με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Κατά το λανσάρισμα του μοντέλου θα υπάρχουν διαθέσιμοι 7 κινητήρες. Τέσσερεις εξ αυτών είναι βενζίνης με ισχύ από 100 έως 180 ίππους ενώ οι τρεις ντίζελ θα έχουν ισχύ από 95 έως 130 ίππους. Μεταξύ αυτών ένας θα εμφανίζει κατανάλωση στα 3,7λ/100χλμ. με εκπομπές CO2 στα 99γρ/χλμ. Επίσης αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο θα διατίθεται για 3 από τις εκδόσεις με βενζινοκινητήρα. Η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας, τον ερχόμενο Αύγουστο, υπογραμμίζοντας τη σημασία του για τη ρωσική αγορά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube