Opel: Νέο Adam στη μικρή κατηγορία

Opel: Νέο Adam στη μικρή κατηγορία

Η Opel έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για το νέο Adam, ένα μοντέλο της κατηγορίας Α, που θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό στο Σαλόνι του Παρισιού, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του νέου μοντέλου είναι η διχρωμία του αμαξώματος που κάνει πιο ανάλαφρη την εικόνα της οροφής. Οσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισης, η Opel προσφέρει πολλές δυνατότητες επιλογής στους αγοραστές, ωστόσο οι βασικές εκδόσεις εξοπλισμού είναι τρεις: η JAM με χαρακτήρα μοντέρνο και πολύχρωμο, η GLAM, με έμφαση στην κομψότητα και η SLAM για τους πιο δυναμικούς και σπορτίφ οδηγούς.
Οι κινητήρες που προσφέρονται για το νέο Opel Adam είναι αρχικά τρεις βενζίνης τεχνολογίας EcoFlex 4κύλινδροι. Η χωρητικότητά τους είναι αντίστοιχα 1,2λ. (70 ίπποι) και 1,4λ. (σε εκδόσεις 87 και 100 ίππων). Σε όλες τις εκδόσεις το κιβώτιο μετάδοσης είναι 5τάχυτο χειροκίνητο ενώ προσφέρεται προαιρετικά σύστημα Start/Stop. Aργότερα θα προστεθεί στη γκάμα ένας νέος μικρός βενζινοκινητήρας καθώς και νέο 6τάχυτο κιβώτιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube