Opel Corsa: Συλλεκτική έκδοση για τα 40ά γενέθλια του

Opel Corsa: Συλλεκτική έκδοση για τα 40ά γενέθλια του

Η Opel γιορτάζει τα 40ά γενέθλια του Corsa με μια επετειακή έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 1982 κομμάτια.

Ήταν 1982 όταν το πρώτο Opel Corsa βγήκε από τη γραμμή παραγωγής. Σήμερα, έξι γενιές μετά και με περισσότερες από 14 εκατ. πωλήσεις, ο κατασκευαστής γιορτάζει τα 40α γενέθλια του δημοφιλούς μοντέλου του λανσάροντας την επετειακή έκδοση «40 Υears».

Το εορταστικό Opel Corsa θα κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρώπης μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα παραχθεί σε μόλις 1.982 κομμάτια.

Τα επετειακά Corsa είναι βαμμένα σε χρώμα «Rekord Red» που θυμίζει έντονα την κόκκινη απόχρωση της πρώτης γενιάς του μοντέλου και συνδυάζονται με οροφή και ζάντες 17" μαύρης απόχρωσης.

Opel Corsa

Περνώντας στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι επενδυμένα με μια σύγχρονη εκδοχή του υφάσματος ταρτάν που χρησιμοποιούσε το πρώτο Corsa. Στο ταμπλό δεσπόζει μια πλακέτα της έκδοσης «40 Υears» που θα αναγράφει παράλληλα και τον μοναδικό αριθμό του αυτοκινήτου από το 1 έως το 1.982.

Τέλος, το Οpel Corsa 40 Years εξοπλίζεται με όλα τα καλούδια όπως αυτόματους προβολείς LED, συνδεσιμότητα με Android Auto και Apple CarPlay και πλήθος συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube