Ολοκλήρωσε το τελικό στάδιο δοκιμών η νέα Škoda Superb

Ολοκλήρωσε το τελικό στάδιο δοκιμών η νέα Škoda Superb

Η τρίτη γενιά της ναυαρχίδας της Škoda θα αποκαλυφθεί στην Πράγα στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της νέας Škoda Superb έχει ξεκινήσει. Η εντελώς νέα τρίτη γενιά του μοντέλου μόλις ολοκλήρωσε το τελικό στάδιο δοκιμών και είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με τη Škoda, η νέα γενιά του μοντέλου προσφέρει υψηλή πρακτικότητα και μεγάλους χώρους, σε ένα πλήρως αναβαθμισμένο πακέτο. Μάλιστα, ο χώρος αποσκευών θα είναι ακόμα μεγαλύτερος και θα βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας από πλευράς χωρητικότητας. Η χρήση της πολυδιαμορφώσιμης πλατφόρμας MQB του VW Group θα φέρει όλα τα χαρακτηριστικά αυτοκινήτων ακριβότερων κατηγοριών, σε αυτή της Superb, ενώ δεν θα αποβάλει τον best value χαρακτήρα της, μιας και θα προσφέρει ακόμα περισσότερες ανέσεις και τεχνολογίες στον οδηγό της.

Η νέα Škoda Superb θα παρουσιαστεί αρχικά στην Πράγα στα μέσα Φεβρουαρίου και τον Μάρτιο θα βρεθεί στο σαλόνι της Γενεύης. Η εμπορική διάθεση της ναυαρχίδας της Škoda θα ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις έως τώρα πωλήσεις του μοντέλου (1η και 2η γενιά) να φτάνουν τα 700.000 αυτοκίνητα.

[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube