Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Porsche Cayman GT4 [video]

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Porsche Cayman GT4 [video]

Μόλις προχθές η Porsche λάνσαρε τη νέα Cayman GT4 που είναι για τη γκάμα του μικρότερου μοντέλου της ό,τι και η GT3 για την 911.

Αυτό μεταφράζεται σε έναν σημαντικά ισχυρότερο ατμοσφαιρικό boxer και αρκετές αλλαγές με στόχο να διαφοροποιηθεί από τις μικρότερες εκδόσεις.

Ωστόσο, η εξέλιξη ενός τόσο ειδικού μοντέλου είναι πολύ δυσκολότερη απ’ όσο φαίνεται. Η ίδια η Porsche παραδέχεται πως αρκετά μηχανικά μέρη προέρχονται από την 911 GT3, ωστόσο η ενσωμάτωσή τους από την πισωμήχανη 911 στην κεντρομήχανη Cayman, που εξ ορισμού έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, ήταν μια μεγάλη πρόκληση.

Ο Jethro Bovington του βρετανικού evo συνάντησε τον πιο κατάλληλο άνθρωπο που μπορεί να απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχουμε για την Cayman GT4: τον Andreas Preuninger, επικεφαλής του τμήματος της Porsche Motorsport για την εξέλιξη των εκδόσεων GT.

Στο video που ακολουθεί, ο Preuninger εξηγεί κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την Cayman GT4, από το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία της μέχρι το αν φοβάται πως το νέο μοντέλο θα «κλέψει» πελάτες από την 911.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube