Οδηγούσε μεθυσμένος και μεταφέροντας ναρκωτικά!

Οδηγούσε μεθυσμένος και μεταφέροντας ναρκωτικά!

Έκπληξη για την Αστυνομία στο Birmingham που συνέλαβε οδηγό που δεν θέλησε να σταματήσει το «πάρτι» ούτε μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί του Birmingham ποστάρισαν σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυά τους τρία τέσσερα πολύ «πρωτότυπα» ενσταντανέ. Λήψεις που πήραν αφού σταμάτησαν για έλεγχο έναν οδηγό που είχε στην ποτηροθήκη ένα ποτήρι με μαύρη μπύρα Guinness που είχε ήδη ξεκινήσει να πίνει, ένα ακόμη άδειο τενεκεδάκι στο διπλανό κάθισμα και ψυχότροπες ουσίες μέσα σε σακουλάκια.

Και οι αστυνομικοί έγραψαν σαρκάζοντας στο Twitter: «Αυτός ο άνθρωπος θα έχει πονοκέφαλο σήμερα το πρωί, όταν θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις!». Το ποστ συνοδεύεται από κάμποσες φωτογραφίες που δείχνουν τα ευρήματα καθώς και ένα ανοιχτό γκρι Hyundai Getz.

Ο 54χρονος άνδρας κινδυνεύει τώρα να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 100 στερλινών για την ανευθυνότητά του κατά την οδήγηση. Ένα ποσό που φουσκώσει κατά πολύ όταν η Αστυνομία βάλει το αλκοόλ και τα ναρκωτικά στην εξίσωση. Που προφανώς το φούσκωμα δεν θα περιοριστεί στο πρόστιμο, αλλά πιθανότατα και με ποινή πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Birmingham Police

Βλέπετε, όποιος συλληφθεί στην Αγγλία, στην Ουαλία και στη Βόρειο Ιρλανδία να οδηγεί με περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του πάνω από το νόμιμο όριο -80 μικρογραμμάρια ανά 100 ml αίματος, η ποινή είναι μέχρι έξι μήνες φυλάκιση, απροσδιόριστο πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας οδήγηση τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Birmingham Police

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube