Ο Shmee150 κλέβει την Mercedes-AMG GT Black Series [video]

Ο Shmee150 κλέβει την Mercedes-AMG GT Black Series [video]

Η κορυφαία έκδοση της Mercedes-AMG GT κάνει ντεμπούτο σε επίσημο βίντεο της γερμανικής φίρμας.

 

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό πως η Mercedes-AMG ετοιμάζει το κύκνειο άσμα της GT με το όνομα Black Series - την γρηγορότερη και πιο σκληροπυρηνική έκδοση του σπορστκαρ. Μετά από θεάσεις καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων και διαρροές φωτογραφιών, η GT Black Series έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε ένα επίσημο βίντεο της Mercedes-AMG με πρωταγωνιστή τον διάσημο YouTuber αυτοκινήτου, Shmee150!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε Mercedes-AMG GT R & E 63 S 4MATIC+

Στο βίντεο βλέπουμε τον Shmee150 να μπαίνει κρυφά στις εγκαταστάσεις της AMG, να ξεσκεπάζει το νέο μοντέλο και να δραπετεύει από την πίσω πόρτα οδηγώντας το στους γύρω δρόμους. Η κλοπή του αυτοκινήτου γίνεται γρήγορα αντιληπτή, και οι αρχές δεν αργούν να το εντοπίσουν παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Mercedes-AMG GT Black Series

Η Mercedes-AMG GT Black Series θα αντικαταστήσει την Mercedes-AMG GT R στην κορυφή της "τροφικής αλυσίδας" του Affalterbach, ως o διάδοχος της SLS AMG Black Series. Η γερμανική εταιρεία δεν αποκάλυψε ακόμα τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, όμως φήμες κάνουν λόγω για απόδοση 710 PS και 850 Nm από τον twin-turbo V8 4,0 λίτρων.

Σχεδιαστικά, το νέο αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη γρίλια Panamericana εμπνευσμένη από τις αγωνιστικές εκδόσεις, ανθρακονημάτινο σπλίτερ, πολλαπλές εσοχές στο καπό και τα φουσκωμένα φτερά, μια εντυπωσιακή τριόροφη αεροτομή στην ουρά και ανθρακονημάτινες προεκτάσεις των μαρσπιέ και του πίσω προφυλακτήρα που φιλοξενεί διαχύτη και τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης!

Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες με την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube