Ο Petter Solberg οδηγεί το VW T-Roc R στο Ring [video]

Ο Petter Solberg οδηγεί το VW T-Roc R στο Ring [video]

Ένα teaser βίντεο ενόψει της επίσημης παρουσίασης του αυτοκινήτου στη Γενεύη. 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πλέον γνωστά και προέρχονται από το αδελφό Golf R:  Δίλιτρος TSI κινητήρας με απόδοση 310 ίππων και 40,8 kgm ροπής, αυτόματο κιβώτιο DSG και τετρακίνηση που χρησιμοποιεί κεντρικό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο υδραυλικό πολύδισκο συμπλέκτη.

Οι επιδόσεις θα είναι εκρηκτικές για αυτοκίνητο της κατηγορίας και θα επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε περίπου 5”, ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Το VW T-Roc R αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο και πέρα από τα μηχανικά μέρη θα ξεχωρίζει αισθητικά χάρη στο αεροδυναμικό κιτ με τους εντονότερους προφυλακτήρες και την μεγαλύτερη αεροτομή, τους τροχούς 18 ή 19 ιντσών και τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Θα φορά επίσης νέα σπορ ανάρτηση που θα το φέρνει και πιο κοντά στο έδαφος.

Στο πλαίσιο των τελευταίων δοκιμών εξέλιξης, ο Petter Solberg οδηγεί το αυτοκίνητο στο Ring για να γυριστεί και ένα teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η VW με σκοπό να μας προϊδεάσει το νέο της «καυτό» μοντέλο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube