Ο Lewis Hamilton οδηγεί την Mercedes-AMG One μετά τη δουλειά [video]

Ο Lewis Hamilton οδηγεί την Mercedes-AMG One μετά τη δουλειά [video]

Το υβριδικό υπεραυτοκίνητο της Mercedes-AMG με τεχνολογία απευθείας από τη Formula 1 βρίσκεται σε τελικό στάδιο εξέλιξης.

Ο Lewis Hamilton μετά από την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος Formula 1, βρέθηκε ξανά πίσω από το τιμόνι του υπεραυτοκινήτου Mercedes-AMG Project One ως ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας "After Work". Το σενάριο θέλει τον Βρετανό πιλότο να μιλά σε δημοσιογράφους μετά από ένα Grand Prix και στη συνέχεια να κατευθύνεται προς τα πιτ όπου τον περιμένει το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο.

Ο Lewis Hamilton δήλωσε: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως σύντομα θα βγει ένα υπεραυτοκίνητο με κινητήρα Formula 1. Κερδίσαμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα με αυτό τον κινητήρα το 2015, και συμμετείχα στην εξέλιξή του για πολύ καιρό. Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το Project ONE στα γυρίσματα της διαφήμισης και είμαι πολύ περήφανος για την απίστευτη δουλειά που έχει κάνει η Mercedes-AMG σε αυτό το project. Αυτό το αυτοκίνητο είναι μοναδικό.»

Η Mercedes-AMG Project One είναι ένα από τα υπεραυτοκίνητα που περιμένουμε εδώ και πολλά χρόνια, με τη μακρά περίοδο δοκιμών και εξέλιξης να συνεχίζεται, παρότι το μοντέλο παρουσιάστηκε σε μορφή πρωτοτύπου στην Έκθεση Φρανκφούρτης του 2017.

Το plug-in hybrid σύστημα κίνησης που αποτελείται από υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα V6 1,6 λίτρων και 4 ηλεκτροκινητήρες προέρχεται απευθείας από την Formula 1. Θα αποδίδει πάνω από 1.000 PS, χαρίζοντας τελική ταχύτητα πάνω από 350 km/h. Το μοντέλο θα έχει ανάρτηση τύπου pushrod και ενεργή αεροδυναμική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Lewis Hamilton συναντά την Mercedes-AMG Project One [video]

Η καμπάνια "After Work" που είναι μια δημιουργία της διαφημιστικής εταιρείας Staud Studios θα προβληθεί σε τηλεοπτικά δίκτυα ανά τον κόσμο και στα social media. Εκτός από το Project ONE, μέσα στο 2021, η Mercedes-AMG θα κυκλοφορήσει δύο νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα επιδόσεων με το έμβλημα E Performance.

[Πηγή: Mercedes-AMG]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube