Nissan Qashqai: Συνεχίζονται τα αποκαλυπτικά teaser [video]

Nissan Qashqai: Συνεχίζονται τα αποκαλυπτικά teaser [video]

Η τρίτη γενιά του Nissan Qashqai θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου.

Καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη πρεμιέρα του νέου Nissan Qashqai που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Φεβρουαρίου, η ιαπωνική φίρμα δημοσίευσε ένα ακόμη teaser το οποίο μας αποκαλύπτει περισσότερα τμήματα του αμαξώματος του επερχόμενου C-SUV.

Ενώ σε προηγούμενα teaser έχουμε δει τα εμπρός φώτα του Qashqai και το ταμπλό του, το νέο βίντεο αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα πίσω φώτα και ένα κομμάτι από το προφίλ. Τα πίσω φώτα με γραφικά LED διατηρούν ένα παρόμοιο σχήμα με το υφιστάμενο μοντέλο, είναι όμως πιο λεπτά και έχουν πιο έντονο ανάγλυφο καθώς προεξέχουν από το αμάξωμα. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε μεγαλύτερη αεροτομή και μια λεπτή λωρίδα που ενώνει τα πλευρικά παράθυρα με το στενό πίσω παρμπρίζ για ενιαίο look.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η υβριδική γκάμα κινητήρων του Nissan Qashqai

Να θυμίσουμε πως η ολοκαίνουργια, τρίτη γενιά Qashqai, βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-C της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi. Όπως έχει ανακοινώσει η Nissan, η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει δύο ήπια υβριδικές εκδόσεις με τον βενζινοκινητήρα 1.3 DiG-T, καθώς και μια πλήρως υβριδική έκδοση e-POWER στην οποία ο ηλεκτροκινητήρας θα κινεί τους τροχούς και ο κινητήρας 1,5 λίτρων θα λειτουργεί ως γεννήτρια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube