Nissan GT-R 2017: Απόλυτη ακρίβεια και απόδοση [video]

Nissan GT-R 2017: Απόλυτη ακρίβεια και απόδοση [video]

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ανανεωμένο GT-R 2017 των 570 ίππων, σε ένα αναλυτικό βίντεο.

Έχοντας κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Έκθεση της Νέας Υόρκης, το Nissan GT-R ανανεώθηκε για το 2017 με νέα αεροδυναμικά μελετημένη εμφάνιση και αναβαθμισμένο εσωτερικό, καθώς και με σημαντικές βελτιώσεις σε βασικούς τομείς, όπως το ενισχυμένο σασί και o πιο δυνατός κινητήρας.

Το ανανεωμένο GT-R 2017 προσφέρει ακόμα αναβαθμισμένη άνεση και πιο premium αίσθηση, φέρνοντάς το πιο κοντά σε εξωτικές κατασκευές. Ο κινητήρας του GT-R, ο βραβευμένος 3.8 λίτρων, V6, 24 βαλβίδων twin-turbo, που συναρμολογείται στο χέρι από εξειδικευμένο μηχανικό TAKUMI, αποδίδει πλέον 570 ίππους στις 6.800 rpm και 64,7 kgm ροπή. Η βελτιωμένη απόδοση στο νέο μοντέλο, που είναι αποτέλεσμα του ακριβέστερου ελέγχου ανάφλεξης-χρονισμού των κυλίνδρων και της επιπλέον πίεσης από τους υπερσυμπιεστές, επιτρέπουν στο GT-R 2017 την επίτευξη καλύτερης απόδοσης στις μεσαίες και υψηλές rpm του κινητήρα.

Τον κινητήρα συμπληρώνει ένα βελτιωμένο εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που χαρακτηρίζεται από ομαλότερες αλλαγές και λιγότερο θόρυβο. Ο γνώριμος ήχος του κινητήρα του GT-R έχει επίσης αναβαθμιστεί, και σε αυτό συνεπικουρούν τόσο τα νέα τελικά των εξατμίσεων από τιτάνιο, όσο και το σύστημα Active Sound Enhancement (ASE) που προσδίδουν μια μοναδική ακουστική εμπειρία.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube