Nissan: Δύο νέες επετειακές εκδόσεις για το GT-R [video]

Nissan: Δύο νέες επετειακές εκδόσεις για το GT-R [video]

Μόλις 100 αντίτυπα θα κατασκευαστούν από τις δυο νέες επετειακές εκδόσεις του Nissan GT-R , οι οποίες όμως, προορίζονται αποκλειστικά για την ιαπωνική αγορά.

Η Nissan παρουσίασε χθες δύο νέες εκδόσεις του σκληροπυρηνικού GT-R, την Premium Edition T-Spec και την Track Edition, αμφότερες διά χειρός Nismo. Το μόνο κακό σε αυτήν την είδηση έχει να κάνει με το γεγονός πως οι νέες επετειακές και συλλεκτικές εκδόσεις του GT-R δεν θα κυκλοφορήσουν σε καμία άλλη αγορά παγκοσμίως πέραν της ιαπωνικής. 

Nissan

Οι νέες εκδόσεις του GT-R θα διατεθούν σε μόλις 100 κομμάτια. Και μοι δύο θα εφοδιάζονται με κεραμικά φρένα τα οποία ενισχύονται από ανθρακόνημα, η πίσω αεροτομή θα είναι επίσης εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από κάρμπον, θα υπάρχουν νέας σχεδίασης σφυρήλατες ζάντες, ένα επετειακό κάλυμμα για τον κινητήρα και νέα πιο ελαφριά υλικά στη δομή της ανάρτησης για περαιτέρω μείωση του βάρους.

Επίσης, τόσο η Premium Edition T-Spec όσο και η Track Edition θα έχουν αρκετές αισθητικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση του εσωτερικού. 

Nissan

Για την κίνηση των νέων επετειακών εκδόσεων του GT-R φροντίζει ο γνωστός twin turbo κινητήρας V6 των 3,8 lt που και σε αυτήν την περίπτωση θα αποδίδει 570 ή 600 PS ανάλογα με την έκδοση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube