Nissan: «Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το Skyline!»

Nissan: «Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ το Skyline!»

Η ιαπωνική φίρμα διέψευσε τις φήμες για πιθανή κατάργηση του τετράθυρου σεντάν από τη γκάμα της.

Η Nissan διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο την φήμη που κυκλοφόρησε σε ιαπωνική εφημερίδα για πιθανή κατάργηση του Skyline, με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Asako Hoshino να δηλώνει κατηγορηματικά: «Η Nissan δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το Skyline».

Οι φήμες ξεκίνησαν από την εφημερίδα Nikkei Shimbun που έγραψε πως η σειρά των τετράθυρων Skyline θα σταματήσει, με τη Nissan να δίνει περισσότερη έμφαση στα SUV ακολουθώντας τις προτιμήσεις του κοινού και τροφοδοτώντας με περισσότερα κεφάλαια την εξέλιξη ηλεκτρικών οχημάτων. Λίγες μέρες μετά, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου Nissan Note Aura, o Asako Hoshino έκανε την παρακάτω δήλωση: 

«Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στη Nikkei Shimbun υπήρχε ένα άρθρο για τερματισμό της εξέλιξης του Skyline. Ήταν ένα άρθο στην εφημερίδα που άφηνε να ενοηθεί πως η Nissan θα σταματούσε την εξέλιξη ενός ιστορικού μοντέλου. Δεν υπάρχουν στοιχεία για κάποια τέτοια απόφαση. Η Nissan δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το Skyline. Ήθελα να εκμεταλευτώ αυτή την ευκαιρία για να μεταφέρω το συγκεκριμένο μήνυμα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας σήμερα.»

Το Skyline μετρά 13 γενιές στην Ιαπωνία. Η τελευταία με κωδική ονομασία V37 κυκλοφόρησε το 2013 και δέχθηκε αναβαθμίσεις το 2017 και το 2019. Σε ΗΠΑ και Ευρώπη, το μοντέλο κυκλοφορεί ως Infiniti Q50.

[Πηγή: Japanese Nostalgic Car]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube