Το Nissan Ariya e-4ORCE δεν καταλαβαίνει από χιόνια

Το Nissan Ariya e-4ORCE δεν καταλαβαίνει από χιόνια

Το σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE του Nissan Ariya ενισχύει την εμπιστοσύνη του οδηγού, παρέχοντας επιδόσεις και πρόσφυση σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Συνδυάζοντας την εμπειρία της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα, τα συστήματα τετρακίνησης και τις τεχνολογίες ελέγχου πλαισίου, το Nissan Ariya AWD είναι εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο δίδυμο σύστημα κινητήρων με τεχνολογία e-4ORCE για πρόσθετη ασφάλεια και υψηλού επιπέδου έλεγχο και χειρισμό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο.

Βάζοντας το όχημα στην πίστα δοκιμών του Hokkaido στην Ιαπωνία, οι μηχανικοί της Nissan δοκίμασαν το Ariya e-4ORCE σε αντίξοες χειμερινές συνθήκες σε χιονισμένους και ολισθηρούς δρόμους, για να εξασφαλίσουν ότι προσφέρει μια εμπειρία απαλλαγμένη από στρες, για όλους τους επιβάτες.

Nissan Ariya e-4ORCE

Στο πλαίσιο αυτών των αυστηρών δοκιμών, η ομάδα της Nissan παρακολουθεί τα πάντα, από την ταχύτητα, την επιτάχυνση, την κατευθυντικότητα και τον έλεγχο στις στροφές, για να δοκιμάσει πλήρως την εμπειρία του οδηγού και την άνεση των επιβατών, προτού ο δυνητικός αγοραστής βρεθεί πίσω από το τιμόνι.

Τολμώντας να καινοτομεί, η Nissan ανεβάζει την ηλεκτροκίνητη τεχνολογία all-wheel-drive σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ δίνει προτεραιότητα στην ανάγκη για αυτοπεποίθηση και άνεση του οδηγού πίσω από το τιμόνι. Το e-4ORCE προσφέρει ισχυρή και ελεγχόμενη κίνηση με αστραπιαία απόκριση και ομαλή επιτάχυνση, διασφαλίζοντας έλεγχο εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας, στο 1/10000ο  του δευτερολέπτου.

Από τις καθημερινές μετακινήσεις έως τις περιπετειώδεις εξορμήσεις, το σύστημα της Nissan βελτιώνει κάθε διαδρομή. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για ηλεκτροκίνητα κινητήρια σύνολα, το e-4ORCE διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη συμβολή της Nissan σε έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο με μηδενικούς συμβιβασμούς και συναρπαστικές διαδρομές.

Πηγή: Nissan

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube