Νέο VW Golf: Το τελικό teaser πριν την επίσημη παρουσίαση

Η αποκάλυψη της όγδοης γενιάς του Golf θα γίνει την Πέμπτη.

Η VW θα αποκαλύψει την Πέμπτη την όγδοη γενιά του Golf. Για να μας κρατά σε εγρήγορση το τμήμα μάρκετινγκ του Wolfsburg έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser που αυτή τη φορά απεικονίζει τα πίσω φωτιστικά του αυτοκινήτου.
Και αυτό διότι όλες οι προηγούμενες teaser εικόνες μας είχαν προϊδεάσει για το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου ή για το πώς θα είναι το εσωτερικό του.

gol

Όπως φαίνεται, ο σχεδιασμός των πίσω φωτιστικών δεν απομακρύνεται και πολύ από τα σημερινά δεδομένα. Ο λόγος που δεν βλέπουμε πουθενά το λογότυπο του Golf είναι ότι αυτό θα μετακινηθεί στο κέντρο της πίσω πόρτας ακολουθώντας την πρακτική που είδαμε στο Passat και το T-Roc.

teas

Εξ΄ όσων μέχρι σήμερα γνωρίζουμε, το νέο Golf θα βγαίνει σε λιγότερες εκδόσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα αμαξώματα, με τη VW να διατηρεί πάντως την έκδοση στέσιον προς μεγάλη έκπληξη. Ωστόσο θα καταργηθεί – όπως λένε οι πληροφορίες – η τρίθυρη έκδοση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες υπομονή ως την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου που θα… βγει η κουκούλα του Golf VIII και θα μάθουμε όλα τα μυστικά του.