Το νέο Toyota Yaris με τη «στολή» της TRD

Το νέο Toyota Yaris με τη «στολή» της TRD

Βελτιώσεις στον εξωτερικό σχεδιασμό για μια πιο «άγρια» εμφάνιση.

Λίγες μόλις μέρες πριν παρουσιάστηκε επίσημα η τέταρτη γενιά του Toyota Yaris. Το ιαπωνικό σουπερμίνι συνεχίζει την εξαιρετικά επιτυχημένη 20ετή πορεία του, κατά την οποία συνέβαλε τα μέγιστα, με τις καινοτομίες που εισήγαγε στην κατηγορία, να αλλάξει η εικόνα της μάρκας ειδικά στην Ευρώπη.

Τώρα λοιπόν, λίγες μέρες μετά την «επίσημη πρώτη» στην ιστοσελίδα της εταιρείας στην Ιαπωνία, παρουσιάστηκε μια έκδοση του Yaris που έχει επιμεληθεί η TRD.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πρώτη γνωριμία με το νέο Toyota Yaris του 2020

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, το δια χειρός TRD Yaris, έχει νέα πρόσοψη με μια μεγάλη γρίλια που φαίνεται σαν να την έχει δανειστεί από τη Lexus. Επίσης έχουμε διαφορετικούς προφυλακτήρες, νέες ζάντες και πλαϊνές ποδιές, ενώ στα πρόσθετα αυτά αξεσουάρ δεσπόζει το μαύρο χρώμα με το φινίρισμα να συμπληρώνεται με κάποιες λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα.

Τέλος ανάμεσα στους προβολείς και τη μάσκα υπάρχει ένα διαχωριστικό κομμάτι σε μαύρο επίσης χρώμα που δίνει μια πιο «άγρια» εικόνα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Όλα τα παραπάνω «καλούδια» θα είναι αρχικά διαθέσιμα μόνο στην Ιαπωνία, ενώ λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα του νέου Yaris στην αγορά θα διατίθενται και στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube