Νέο Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Νέο Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Η πιο σκοτεινή έκδοση του Toyota RAV4 είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία στην Ευρώπη.

Η Toyota παρουσίασε μια νέα έκδοση του RAV4 Hybrid για την αγορά της Ευρώπης με το όνομα Black Edition, η οποία θα κυκλοφορήσει από τον Οκτώβριο του 2020.

Όπως καταλαβαίνουμε από το όνομα, το Toyota RAV4 Hybrid Black Edition είναι κατάμαυρο. Πιο συγκεκριμένα, η εξωτερική απόχρωση Midnight Black συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες σε γρίλια, πλαστικά προστατευτικά, ποδιές στους προφυλακτήρες, καθρέφτες, φώτα και gloss black ζάντες 19".

Ακόμα και οι αισθητήρες intelligent Clearance Sonars είναι μαύροι, οπότε τα μοναδικά τμήματα με άλλη απόχρωση είναι τα πλαίσια των παραθύρων, τα εμβλήματα της Toyota και οι απολήξεις της εξάτμισης από χρώμιο.

Toyota RAV4

Στο εσωτερικό τα καθίσματα έχουν επενδύσεις από μαύρο συνθετικό δέρμα με γκρι ραφές, η οροφή είναι μαύρη όπως και οι υπόλοιπες επενδύσεις για το ταμπλό και τις πόρτες. Ο πλούσιος εξοπλισμός είναι ίδιος με της έκδοσης Style και περιλαμβάνει αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα 360 μοιρών, ψηφιακό καθρέφτη, premium ήχοσύστημα της JBL με 9 ηχεία, infotainment με οθόνη αφής και υποστήριξη συνδεσιμότητας Apple CarPlay και Android Auto, θήκη ασύρματης φόρτισης smartphone και το πλούσιο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης Toyota Safety Sense

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Toyota Ευρώπης, το RAV4 Hybrid Black Edition είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία με τις πρώτες παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο του 2020.

[Πηγή: Toyota]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube