Νέο Toyota Prius με φροντίδα TRD

Νέο Toyota Prius με φροντίδα TRD

Δεν χρειάστηκε και πολύ για να επέμβει το Toyota Racing Development στο νέο Prius, αλλά οι επεμβάσεις του περιορίστηκαν στο κοσμητικό επίπεδο.

Η Toyota είχε προσφέρει και παλιότερα ανταλλακτικά και μετασχηματισμό αλά TRD στο Prius, αλλά τώρα η ιαπωνική φίρμα εκμεταλλεύεται το πρόσφατο φρεσκάρισμα της υβριδικής μπερλίνας της για να βάλει και πάλι τη σφραγίδα του. Αυτή τη φορά, πρόκειται επίσης για μια σπέσιαλ και μυώδη εμφάνιση σε ένα αυτοκίνητο που συνεχίζει ακόμη να βγάζει… 122 άλογα.

Και για να θέσουμε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, το Prius «by TRD» είναι απλώς μια τεράστια αισθητική εξέλιξη, όπου όλα έχουν αντικατασταθεί ή σχεδόν όλα: Ζάντες (από 15 έως 18 ίντσες), προφυλακτήρες, μαρσπιέ, χείλος εκφυγής στην πίσω πόρτα, πίσω διαχύτης και ακόμη δίμπουκη εξάτμιση για τους πιο «αθλητικούς» καταναλωτές που θα επιλέξουν τον πλήρη μετασχηματισμό του Prius τους. Αν είναι ένα πράγμα που πρέπει αναγνωρίσουμε στο TRD, είναι ότι δεν κάνει μισές δουλειές.

Toyota Prius TRD

Φαίνεται ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές στον κατάλογο της Toyota, η οποία προτείνει επίσης και κάμποσα κομμάτια ως έξτρα που μπορούν να διαλέξουν ως μέρος μιας εξατομίκευσης και πάλι από το TRD.

Αυτός ο προαιρετικός εξοπλισμός εξατομίκευσης θα λανσαριστεί στις αρχές Ιανουαρίου στο Tokyo Auto Show και λογικά δεν θα τα δούμε στην Ευρώπη, πόσω μάλλον στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube