Νέο Toyota Hilux AT35 από την Arctic Trucks

Νέο Toyota Hilux AT35 από την Arctic Trucks

Η κορυφαία έκδοση του Toyota Hilux γίνεται ακόμα καλύτερη εκτός δρόμου χάρη στις επεμβάσεις της Arctic Trucks.

Η Toyota σε συνεργασία με την Arctic Trucks παρουσίασε μια νέα έκδοση του Hilux με το όνομα AT35 που φέρει εκτενέστατες επεμβάσεις σε σχεδίαση και μηχανικά μέρη που έχουν στόχο κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου.

Το μοντέλο βασίζεται στο πρόσφατα ανανεωμένο Toyota Hilux Invincible X από το οποίο δανείζεται και το πλήρες αισθητικό πακέτο, όμως ξεχωρίζει χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος (+65 mm), τις ζάντες 17" που φορούν ελαστικά BFGoodrich KO2 All-Terrain 35", τις προεκτάσεις των φτερών, τα νέα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ και τα εμβλήματα Arctic Trucks και 30th Anniversary.

Προαιρετικά διατίθενται ελαστικά BFGoodrich KM3 Mud-Terrain με σύστημα ελέγχου πίεσης, επιπλέον φώτα Vision X στη γρίλια, κάλυμμα καρότσας Truxedo και προστατευτικό κάλυμμα του πατώματος.

Toyota

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι τιμές του ανανεωμένου Toyota Hilux στην Ελλάδα

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας 2,8 λίτρων με απόδοση 204 PS και 500 Nm που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και τετρακίνηση. Η ανάρτηση Arctic Trucks Bilstein (διπλά ψαλίδια εμπρός, φύλλα σούστας πίσω) έχει ανυψωθεί κατά 40 mm εμπρός και κατά 20 mm πίσω, ενώ έχουν αυξηθεί σημαντικά τα μετατρόχια. Νέα είναι και η ρύθμιση των εμπρός και πίσω διαφορικών για καλύτερη διαχείριση της ροπής.

Χάρη στο συνδυασμό ανάρτησης και ελαστικών, η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 375 mm (+65 mm), η γωνία προσέγγισης τις 38ο (+9ο) και η γωνία διαφυγής τις 29ο (+3ο)

Το κόστος της μετατροπής του Toyota Hilux Invincible X σε Arctic Trucks Hilux AT35 είναι £18.780 (€21.456) προ φόρων στη Μ.Βρετανία, ενώ διατηρεί την εργοστασιακή εγγύηση και τις ίδιες δυνατότητες ρυμούλκησης/ωφέλιμου φορτίου.

[Πηγή: Toyota UK]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube