Νέο Subaru Levorg σε «προεπισκόπηση»

Νέο Subaru Levorg σε «προεπισκόπηση»

Το Tokyo Motor Show 2019 θα είναι η σκηνή της αποκάλυψης του νέου Levorg, του στέισον που αποκτά πιο αμβλεία χαρακτηριστικά, εμπνευσμένα από αυτά του τελευταίου Impreza.

Το κόμπακτ στέισον της Subaru θα προκαλέσει αίσθηση με την αναθεωρημένη εκ βάθρων αισθητική του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, με τη δεύτερη γενιά του της οποίας teaser είδαμε τον προηγούμενο μήνα. Το Levorg θα παρουσιαστεί επίσημα στο ιαπωνικό κοινό στις 23 Οκτωβρίου, αλλά τη Subaru προσπέρασε μια διαρροή από ιαπωνικό περιοδικό που δείχνει τη σημαντική εξέλιξη στο σχεδιασμό του στέισον.

Το Levorg αποκτά λοιπόν πιο μυώδες παρουσιαστικό με φαρδύτερα φτερά και κυρίως μια πιο έντονη μουσούδα που κληρονόμησε από τα τελευταία πρωτότυπα του Viziv και που βρίσκεται κοντά σε αυτή του Impreza. Όπως συμβαίνει συνήθως με τη Subaru, η ευρωπαϊκή αγορά και ειδικά η ελληνική δεν θα είναι ο στόχος ενός αυτοκινήτου που θα επικεντρωθεί στην Ιαπωνία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η Subaru κάνει το μεγαλύτερο όγκο των παγκόσμιων πωλήσεών της.

Παρ 'όλα αυτά, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιος κινητήρας έχει επιλεγεί για το νέο Levorg. Θυμηθείτε ότι Subaru είχε αντικαταστήσει τον 1.6 τούρμπο το 2019 με ένα δίλιτρο μπόξερ 150 ίππων που δεν είναι απαραίτητα πιο αποδοτικός, αλλά είναι σαφώς πιο αδύναμος. Μια επιλογή που μπορεί να οδήγησε στην απώλεια της πιστής πελατείας του Levorg στην Ευρώπη -αν δεχτούμε ότι υπήρχε τέτοια, που διατίθετο μόνο με σασμάν CVT.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube