Νέο SsangYong Tivoli: Παγκόσμια πρώτη στη Γενεύη [video]

Νέο SsangYong Tivoli: Παγκόσμια πρώτη στη Γενεύη [video]

Στην Έκθεση της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το SsangYong Tivoli, το ολοκαίνουργιο σούπερμινι Crossover της κορεάτικης εταιρείας

Το νέο crossover έλκει την ονομασία του από την ιταλική πόλη Tivoli, κοντά στη Ρώμη, η οποία είναι γνωστή για την εκλεπτυσμένη ομορφιά της, τους φημισμένους κήπους και την πολιτισμική κληρονομιά που κουβαλάει εδώ και αιώνες. H SsangYong θέλει έτσι να τονίσει ότι το νέο Tivoli έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει και να ενθουσιάσει τους υποψήφιους αγοραστές του, όντας ένα αμάγαλμα στυλ και απόδοσης.

Το Tivoli  φιλοδοξεί να προσφέρει πρακτικότητα και ευκολία χρήσης σε ένα πολύ ελκυστικό περιτύλιγμα, ώστε να προσελκύσει όσους υποψήφιους αγοραστές αναζητούν από το αυτοκίνητό τους χρηστικότητα αλλά και υψηλή αισθητική.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα, αεριζόμενο κάθισμα οδηγού, συνδεσιμότητα Bluetooth και σύστημα προβολής του smartphone στην οθόνη πολυμέσων του αυτοκινήτου. Προσφέρεται επίσης κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί.



Αμέσως μετά την Έκθεση της Γενεύης το Tivoli θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα από τον Μάιο, αρχικά με βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Μέσα στο Καλοκαίρι θα έρθει και η τετρακίνητη έκδοση με τον 1.6 ντίζελ.

Και τα δύο θα έχουν κιβώτιο έξι σχέσεων, χειροκίνητο ή αυτόματο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube